mahmutacetinn
Aktif Üye
- Hastalık Belirtileri
- Öğütülmemiş yemli dışkı
- Hastalık Belirti Tarihi
- 19 Ağu 2023
Merhaba, muhabbet kuşumun dışkılarında öğütülmemiş yem var. Hareketleri konusunda sıkıntı yok çok hareketli, yemesi ve su içmesinde de problem yok gayet güzel besleniyor. Çoğu zaman ötüyor. Kısaca hasta değil gibi görünüyor ama dışkı problemli. Dışkılarda koyu renk yok, flash ışığından dolayı koyu kısımlar var gibi görünüyor. Bunlar dün çektiğim fotoğraflardı. Bugün ise her dışkısında 1 tane yem var gibi. Yerinde durmadığı için altına peçete yada kağıt koyup çekemiyorum.
Grit kumu yok, sipariş verdim. Probiyotik olarak kuru ekmek mayası kullanıyorum, hafta 1 ve günde 3 defa 8 saatte bir yenileyerek ama sanırım sadece 8 saat tutup somrasında temiz su vermek gerekiyormuş. Mamaistten Röhnfried Entrobac ve Röhnfried karaciğer düzenleyici siparişi verdim az önce.
Sizce neden böyle oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 50885 Ekli dosyayı görüntüle 50886
Grit kumu yok, sipariş verdim. Probiyotik olarak kuru ekmek mayası kullanıyorum, hafta 1 ve günde 3 defa 8 saatte bir yenileyerek ama sanırım sadece 8 saat tutup somrasında temiz su vermek gerekiyormuş. Mamaistten Röhnfried Entrobac ve Röhnfried karaciğer düzenleyici siparişi verdim az önce.
Sizce neden böyle oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 50885 Ekli dosyayı görüntüle 50886