- Hastalık Belirtileri
- Öğürme,iştahsızlık, halsizlik,tüy dökümü,hırlıtı gibi bir ses
- Hastalık Belirti Tarihi
- 5 Ocak 2026
Öncelikle Muhabbet kuşum hakkında bilgi vereyim kendisi 8 yaşında iki sene önce karaciğer yağlanması var dendi diyetine dikkat edin dediler başka bir tedavi uygulanmadı o dönem de kusma şikayeti ve iştah kaybı yaşamıştı bize Amoklavin verdiler kullandık sorunumuz düzeldi. Fakat asıl sorun 4 ay önce kusma problemi yüzünden başladı veterinere götürdüm veteriner de yine Amoklavin antibiyotik önerdi sabah akşam 1 er damla ağızdan verilecek şekilde böyle 5 gün devam et dedi devam ettik 5.gün sonunda düzeldi gibi en azından kusma şikayeti ortadan kalkmıştı 3 hafta sonra enerjisi ve iştahı yerine geldi onun üstünden yaklaşık 2 ay geçti önce uyku hali ve halsizlik başladı ama tepki veriyordu şimdi de öğürme hareketi ve iştahsızlık başladı iki gün önce aynasında sıvı ve yeşilimsi bir leke gördüm bu arada dereotu maydonoz ve marul u eksik etmedim özellikle dereotunu çok tüketiyor dün gece çok güzel yedi iştahının yerine geldiğini düşündüm ama bu sabah iştahı çok az ve dediğim gibi çok sık öğürme hareketi yapıyor bi de bazen kuşumdan garip bir ses geliyor böyle hırltı gibi bi de tüy dökmeye başladı iki gün önce arada kaşınıyor kuşumun nesi var ve evde ne yapabilirim lütfen bana yardımcı olur musunuz şimdi ekleyebilirsem dışkı fotoğrafını kaydettiğim öğrüme yi bi de aynasındaki sıvının fotoğrafını atacağım
Ekli dosyalar
-
1.1 MB Görüntüleme: 7
-
2 MB Görüntüleme: 7