• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Oğlum küsmüş olabilir mi bana

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhabalar dün akşam saat on bire doğru pamuk oğlumu yukarı katta teyzemin kızına bıraktım. Bugün saat on gibi aldım.ama pamuk bı durgun geldi. Normalde çok hareketli. Ama bi sessiz geldi.24 saat bile ayrı kalmadık 😔 ayrıca baktım da dışkısı falan normal.bu durgunluğun sebebi yabancı yere gitti o yüzden veya bana küsmüş olabilir mi

Bahar Y.

Müdavim
Tabi olabilir, hava akımında falan kalmış ihtimali var mı yukarı katta

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tabi olabilir, hava akımında falan kalmış ihtimali var mı yukarı katta
Yok hayır sordum hep odadaymis. Emanet olunca bakmada daha bı özen gosteriyorlar 🙂 yarın sabahı beklemem gerek sanırım net bilgi almam için 🙏🏻

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yok hayır sordum hep odadaymis. Emanet olunca bakmada daha bı özen gosteriyorlar 🙂 yarın sabahı beklemem gerek sanırım net bilgi almam için 🙏🏻
Biraz gözlemleyin kuşu, dışkısı falan değişir kabarmaya başlarsa buraya yazın ama muhtemelen küsmüştür

Frknxrd

Yeni Üye
Merhabalar dün akşam saat on bire doğru pamuk oğlumu yukarı katta teyzemin kızına bıraktım. Bugün saat on gibi aldım.ama pamuk bı durgun geldi. Normalde çok hareketli. Ama bi sessiz geldi.24 saat bile ayrı kalmadık 😔 ayrıca baktım da dışkısı falan normal.bu durgunluğun sebebi yabancı yere gitti o yüzden veya bana küsmüş olabilir mi
Ani ortam değişikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Sonuçta o ortama hiç gitmedi birden gitti ve normal bir şey

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ani ortam değişikliğinden kaynaklanıyor olabilir. Sonuçta o ortama hiç gitmedi birden gitti ve normal bir şey
Evet ilk kez gitti bana da öyle geliyor ani ortam değişikliğinden dolayı ama yine de bilgilerinizi almak istedim teşekkürler 🙏🏻

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bir gün bile geçmediği halde neden yer değişikliği yapma gereği duydun

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bir gün bile geçmediği halde neden yer değişikliği yapma gereği duydun
Bugün genel bir ev temizliği vardi.haliyle evde yoğun bir deterjan kokusu olacaktı. Etkilenmemesi için mecburen kuzenime çıkardım.yoksa zaten böyle bi yer değişikliği yapmazdım.

Üst Alt