• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Normalde ele gelen kuş şuan neden gelmiyor?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Net dişi. İki dişi veya erkek ağız ağıza da olabilir. Birbirlerini kaşırlar vs

Yahya Furkan

Paylaşımcı
Bunlar normal yavru oldukları içinde olabilir kasimalari
Sürekli beyaz olanın diğerine saldırmasından dolayı erkek olabilir diyordum ama değilmiş demek ki. Aynı yerden farklı zamanlarda almıştık hep böyle ağız ağızalardı ihtimal bile veremedim dişi olmasına :(. Yine de sağolun.

Yahya Furkan

Paylaşımcı
@Şehmus BAKIR hocam herkes iki kuşa da dişi dedi. Petshopcu da yavru oldukları için belli olmuyor fazla dedi. Böyle bir şey olabilir mi sizce? Erkek sandığım kuşum sürekli kur yapıp duruyor, diğerine saldırıyor, ancak mavi kuş aynılarını yapmıyor ve sürekli ağız ağızalar. İzlediğim bir videoda da dişi ve erkek kuş yavruyken kendisini davranıştan belli eder diyordu. Beyaz kuşu yorumlasanız yeterli :(.

Düşünceniz benim için çok önemli :(.20221016_144907.jpg
Kuş albino bu arada.

Yahya Furkan

Paylaşımcı
Ben ikisininde dişi olduğunun garantisini veriyorum size
Teşekkürler.
Beyaz halkadan o garantiyi bende aldım ama yine de şehmus hocanın da yorumunu okumak isterim.

Eskiden de iki kuşum vardı, biri ölünce diğeri hep onu aramıştı. Çok üzülüyordum haline, şimdi mavi olan kuşumu versem beyaz kuşum ne kadar üzülür onu merak ediyorum :(. Sonuçta eşi olmadığı için çok üzülmez değil mi? Yanına erkek alsam.

Bahar Y.

Müdavim
Teşekkürler.
Beyaz halkadan o garantiyi bende aldım ama yine de şehmus hocanın da yorumunu okumak isterim.

Eskiden de iki kuşum vardı, biri ölünce diğeri hep onu aramıştı. Çok üzülüyordum haline, şimdi mavi olan kuşumu versem beyaz kuşum ne kadar üzülür onu merak ediyorum :(. Sonuçta eşi olmadığı için çok üzülmez değil mi? Yanına erkek alsam.
Eğer imkanınız varsa 2 erkek alın, hem vermemiş olursunuz hem mutlu olurlar

Üst Alt