• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Normalde ele gelen kuş şuan neden gelmiyor?

Yahya Furkan

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar. Çok üzgünüm şuan. Normalde elime gelen, kendim koyarsam omzumda duran kuşum artık sadece benden kaçıyor, kafes içinde uçuşuyorlar. Sürekli ısırmaya da başladı saldırganlaştı. Kardeşim zorla eline alıp avuçluyordu kuşu, bırakmıyordu yapma diyordum yapıyordu ondan olabilir mi? :(.

Mert.

Eski Forumcu
Merhaba arkadaşlar. Çok üzgünüm şuan. Normalde elime gelen, kendim koyarsam omzumda duran kuşum artık sadece benden kaçıyor, kafes içinde uçuşuyorlar. Sürekli ısırmaya da başladı saldırganlaştı. Kardeşim zorla eline alıp avuçluyordu kuşu, bırakmıyordu yapma diyordum yapıyordu ondan olabilir mi? :(.
Kardeşinden kaynaklı bir sıkıntı olabilir ele travması olmuş. Olabilir en iyisi bir videosunu görmek kusun. Esli kuşlar demişsin. Önceki konuda ondan bahsediyorsan esli oldukları için. Elletmiyorlar da olabilir

Yahya Furkan

Paylaşımcı
Kardeşinden kaynaklı bir sıkıntı olabilir ele travması olmuş. Olabilir en iyisi bir videosunu görmek kusun. Esli kuşlar demişsin. Önceki konuda ondan bahsediyorsan esli oldukları için. Elletmiyorlar da olabilir
En kısa zamanda çekip atacağım.

Yahya Furkan

Paylaşımcı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğitimi bu şeklide olmaz kovalamaca yok elini içeri koy orda dursun parmağına kendi gelir zarar vermeyeceğini anlayıp güvenmesi gerekir bu süreçte sürekli öyle yap birde iki tane kuşun olduğu yerde eğitim zordur kuşları ayırın daha kolaylaşır

Yahya Furkan

Paylaşımcı
20221016_112435.jpg
Tüy döneminde oldukları fotoğraftan anlaşılır mı bilmiyorum ama atayım dedim.20221016_112415.jpg

Yahya Furkan

Paylaşımcı
Eğitimi bu şeklide olmaz kovalamaca yok elini içeri koy orda dursun parmağına kendi gelir zarar vermeyeceğini anlayıp güvenmesi gerekir bu süreçte sürekli öyle yap birde iki tane kuşun olduğu yerde eğitim zordur kuşları ayırın daha kolaylaşır
Elimi inanın 30dk kadar beklettim dün, gelmediler. En sonunda dayanamadım işte videoyu çekerken almaya çalıştım yine alamadım. Isırıkları hiç acıtmıyor ama içimde bir korku var çok yaklaşamıyorum. Tüyde mi peki hayvanlar?

Bahar Y.

Müdavim
Gaga attığında anında elinizi çekiyorsunuz bu çok yanlış, eğitim sırasında canınızın acısını bir kenara bırakmanız gerekebiliyor bazen. Bu hareketinizden dolayı gelmiyor çekmeseniz gelir

Yahya Furkan

Paylaşımcı
Gaga attığında anında elinizi çekiyorsunuz bu çok yanlış, eğitim sırasında canınızın acısını bir kenara bırakmanız gerekebiliyor bazen. Bu hareketinizden dolayı gelmiyor çekmeseniz gelir
Eski canavar kuşum elimi kanatıyor diye içimde korku kalmış. Hissetmiyorum bile ama refleks olarak elimi çekiyorum sürekli :(.

Yahya Furkan

Paylaşımcı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bende ikisini dişi gördüm peki hangisi erkek hangisi dişi

Üst Alt