• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Niye Böyle Ses Çıkarıyor ?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Solunum sorunu var gibi..

Maviş Paşa

Tutkulu
Nasıl geçecek düzelir mi 3 kuşum daha var onlara da gecer mi ? Birbirlerinin kafesine giriyorlar gün içinde.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hocalarımız daha iyi bilir solunum sorunu geçmez diye biliorum ancak önlem almazsan kronik astım olabilir hocalarımızın yorumunu bekle

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Doksisiklin etkenli ilaç kullanmanız gerek. Apex'in etkisi olmaz. Doksimis hipradoxi bulabilirsen düzelir. Veteriner ilaçları satan yere gidip sorabilirsin. Veteriner kliniğinde olmayabilir.

Maviş Paşa

Tutkulu
Doksisiklin etkenli ilaç kullanmanız gerek. Apex'in etkisi olmaz. Doksimis hipradoxi bulabilirsen düzelir. Veteriner ilaçları satan yere gidip sorabilirsin. Veteriner kliniğinde olmayabilir.
Astım mı var kuşta. Papağan ve diğer muhabbet kuşlarının kafeslerine de giriyor sürekli. Evde serbest dolaşıyorlar. Diğer kuşlara da etki yapar mı. Bulabilirsem pazartesi bakayım o ilacı

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Astım mı var kuşta. Papağan ve diğer muhabbet kuşlarının kafeslerine de giriyor sürekli. Evde serbest dolaşıyorlar. Diğer kuşlara da etki yapar mı. Bulabilirsem pazartesi bakayım o ilacı
Solunum enfeksiyonu var büyük ihtimalle kuşu ayırın mümkünse

Maviş Paşa

Tutkulu
Bu ilacı Petshopta bulabilir miyim. Nasıl vereceğim ? Suyuna mı ?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Bu ilacı Petshopta bulabilir miyim. Nasıl vereceğim ? Suyuna mı ?
Veteriner veya veteriner ilacı satan yerler oluyor veteriner eczanesi gibi düşün ordan bulursunuz. Veterinere kuşu götürmene gerek yok

Maviş Paşa

Tutkulu
ilacın sahtesi oluyormuş. kullandıktan sonra kuşu ölmüş. korktum şimdi kuşuma bişey olmasın.

Maviş Paşa

Tutkulu
Kimin kuşu? Başka sebepten ölmediğini kim bilebilir ki, veterinerde orijinal olur
Kanatlılardan anlayan vardı sanırım afyonda. Yarın bakayım. Kaç gün kullanmam gerek peki. Diğer kuşlara da kullanacak mıyım. Birbirine yem veriyolar kafeslere giriyorlar.

Üst Alt