• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Nilverm Sultan Papağanında Nasıl Kullanılır?

Ahmetcan

Paylaşımcı
Şimdi iki kuşumda tüyde ikisine de tüy dönemi bittikten sonra nilverm kullanacağım. Bunu nasıl kullanacağım?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Gece yatmadan önce sulukları alın sabah 7-8 gibi mercimek tanesi kadar nilvermi yarım suluğa koyun 1 gün boyunca kalsın. Akşamına taze saf su koyun. 15 gün sonra tekrardan aynı şekilde uygulayın. Bu kadar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gece yatmadan önce sulukları alın sabah 7-8 gibi mercimek tanesi kadar nilvermi yarım suluğa koyun 1 gün boyunca kalsın. Akşamına taze saf su koyun. 15 gün sonra tekrardan aynı şekilde uygulayın. Bu kadar
Bilgi için teşekkürler 😊 50 ml içme suyuna olacak 👍

Ahmetcan

Paylaşımcı
Çok teşekkür ederim. Mesaj gelene kadar bir YouTube videosu izledim. Adam vermeden önceki 3 gün boyunca probiyotik takviyesi yapın diyor. Bu doğru mu?

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok teşekkür ederim. Mesaj gelene kadar bir YouTube videosu izledim. Adam vermeden önceki 3 gün boyunca probiyotik takviyesi yapın diyor. Bu doğru mu?
Evet, ilaçtan önce 3 gün probiyotik kullanırsanız, kuşun bağışıklığı güçlenir ve ilaç kuşunuzun bünyesine zarar vermez, tavsiye ederim 👍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ek olarak, ilacı verdiğiniz gün elle beslemenizi de tavsiye ederim 🙏

Ahmetcan

Paylaşımcı
Aslında bu zimec ve nilverm kullanmayı asla istemiyorum ama önceden hiç yapmadım diye kuşlarında rahatlamasını istiyorum bir şey varsa diye.

HakanG

Paylaşımcı
Hazır konusu açılmışken, benim Pamuğumda bir yaşında şu zamana kadar hiç iç parazit için ilaç kullanmadım. Böyle senede bir tedbir amaçlı kullanmalı mıyız yoksa bir sorun olmadığı sürece kullanmayalım mı ?