• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Nilverm nasıl kullanılır

Pnar

Aktif Üye
Merhabalar. Muhabbet kusuma ic parazit icin nilverm aldim.yarim suluga mercimek tanesi kadar nilverm ekledim.veteriner o su bitene kadar kafesinde kalsin dedi.ama burda 3 gun tazele seklinde yazilar gordum.nasil yapmaliyim kac gun kullanmaliyim.

Pnar

Aktif Üye
Merhabalar. Muhabbet kusuma ic parazit icin nilverm aldim.yarim suluga mercimek tanesi kadar nilverm ekledim.veteriner o su bitene kadar kafesinde kalsin dedi.ama burda 3 gun tazele seklinde yazilar gordum.nasil yapmaliyim kac gun kullanmaliyim.
Bir de çok tüy dokuyor ve kafasinda igne gibi tupler goruyorum az sayida.henuz 4 aylik tuy dokmeye baslamis olmasi normal mi? Bu donemde vermis olmam sıkıntı yaratir mi.

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tazeleyerek vermeniz gerekiyo sabah koyun akşam alın 3 gün bu şekil gidin,ardından 3 gün probiyotik takviyesi yapın,2 hafta sonra tedbir amaçlı 1 gün daha verin

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
B vitamini kullanıyor musunuz

Pnar

Aktif Üye
b vitamini olmadığında haftada 2 gün gervit ver
B vitaminim yok sadece gervit var bir de entrobac probiyotik var.simdi diskisinda siyah noktalar oldugu icin ic parazit ilaci veriyorum 3 gun sonra.o.bittikten sonra baslayayim degil mi vitamin ve probiyotige?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
3 gün probiyotik bence 2 günde gervit

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
B vitaminim yok sadece gervit var bir de entrobac probiyotik var.simdi diskisinda siyah noktalar oldugu icin ic parazit ilaci veriyorum 3 gun sonra.o.bittikten sonra baslayayim degil mi vitamin ve probiyotige?
Gervit'in içindeki biotin miktarı yeterli b vitamini yerine gervit verebilirsiniz