AminBizim sınavlar 1 nisanda başlıyorAllah herkese yardım etsin
![]()
AminBizim sınavlar 1 nisanda başlıyorAllah herkese yardım etsin
![]()
Sanada başarılarBizim sınavlar 1 nisanda başlıyorAllah herkese yardım etsin
![]()
bende İngilizceyi çok seviyorum dil sınıfındayımÖncelikle başarılar diliyorum.. İngilizce eğlenerek öğrenmeyi dene ben üniversite zamanımda özel öğretmenlik yapiyordum ve oyunlarla çok eğlenceli şekilde ogrenebiliyodu öğrencilerim. Bence sende hem eğlenerek oyunlarla çalış hemde öğrendiklerini hayatında mutlaka bir yerler de kullanmaya çalış aynı günde, sonra hemen aklında kalacaktır .
Öğretmen çocuğu olmak zorO bütün çocukların genel sorunubenim babam öğretmendi, ayrıca iktisat bölümü de bitirmiş yani iki üniversite mezunuydu, ben çocukken 'ben iki üniversite bitirdim sen 5 bitir' derdi hep, 4 defa farklı bölümlere üniversitelere başladım ama mezun olamadım beşinciye başlasam olcam heralde
![]()
İngilizce en iyi yabancı insanlarla beraber oyun oynayarak öğrenilir. Denendi onaylandıŞuanda iyi gidiyor ama İngilizcem berbat sadece kendimin derdini anlatacak kadar biliyorum. Abim sagolsun çalıştırıyor inşallah düzelteceğiz
Evet hem de nasılÖğretmen çocuğu olmak zorben de öğretmen çocuğuyum. Beklentiler çok yüksek oluyor bir hayli
![]()
Aynı ben vallaEvet hem de nasılhalbuki onun yerine biraz salsalar belki biz kendi isteğimizle çok daha güzelini yapacağız
ben çocukken oyuncu olmak isterdim hep, bizim komşumuz da isterdi babamdan ingilizce dersi alırdı biz hayaller kurardım babam ise gelip oyunculuğu hobi olarak yapın asıl mesleğiniz daha güzel olsun derdi
ben şimdi e ticaret sitemiz var onunla uğraşıyorum, komşumuz ise şu an ezgi molanın en yakın arkadaşı, kendisin masumlar apartmanının Gülben i
![]()
Halbuki önümde çok güzel fırsatlar vardıAynı ben vallaben de hep aşçı ya da şarkıcı olmak istemişimdir onu hobi olarak da yaparsın demişlerdir. Ama hobiye vakit kalmıyor açıkçası
Bu tarz sanatsal aktiviteleri meslek olarak görmüyorlar maalesef 🥲 ama olsun onların da kendince haklı tarafları var
![]()
Çok doğru maaşı iyi olsun olmasın haz almadığın sürece sadece ömürden ömür giderHalbuki önümde çok güzel fırsatlar vardıevet ama en güzel meslekler bunlar
aşçılık da süper bir meslek, küçük görümcem aşçılık okudu lisede, mezun olur olmaz da staj yaptığı otelde çalışmaya başladı mis gibi işi var maaşı da güzel mesleğini sevmek her şeyden önemli olan. Maaşı en yüksek işi de yapsa insan, sevmeyince nafile
![]()
Aaa ne çok öğretmen çocuğu varmış bende aranızdayımÖğretmen çocuğu olmak zorben de öğretmen çocuğuyum. Beklentiler çok yüksek oluyor bir hayli
![]()
Öğretmen çocukları derneği kuralım bizAaa ne çok öğretmen çocuğu varmış bende aranızdayım![]()
Abi yok o daha çok omuz askısıSultana da süpürge işi çıktmı ?
valla şikayet ederim kaça işçi çalıştırısosun dieAbi yok o daha çok omuz askısıkafesinden çıkarırken elimde, sonra yürüye yürüye omzuma çıkıyor orda etrafı izleyip arada ötüyor kızım omzuna isteyince ondan kaçıp başımın üstüne konuyor
![]()
Kaçak iki robot süpürge bir öpücük makinesi bir de omuz askısıvalla şikayet ederim kaça işçi çalıştırısosun die![]()