• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Neyi var sizce?

Emre98

Yeni Üye
sürekli hapşırıyordu son zamanlarda hep böyle ağzını açıp sesler çıkarıyor nefes zor alıyor gibi kafesin dibine inmeye başladı 2 gündür ?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu yavrunun acilen kanatlı uzmanına gitmesi lazım 🙏

Emre98

Yeni Üye
Demet ablam gerekeni söylemiş ben de tavsiye ederim Gözde hanımı 🌸🙏
Teşekkürler veterinere götürdüm akciğerinde enfeksiyon var dediler amoksisilin ve deksametazon verdiler suyuna da 10 damla sirke damlatmam gerektiğini söylediler ölmezse 3 gün sonra tekrar kontrole getir dediler umarım yaşar yemesinde bir sorun yok şükür yem yiyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkürler veterinere götürdüm akciğerinde enfeksiyon var dediler amoksisilin ve deksametazon verdiler suyuna da 10 damla sirke damlatmam gerektiğini söylediler ölmezse 3 gün sonra tekrar kontrole getir dediler umarım yaşar yemesinde bir sorun yok şükür yem yiyor
Gözde hanıma mı götürdünüz

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sirke mi? Kuş zaten antibiyotik içiyor, tabiki ölür😔tüm yararlı bakteri dışkı idrarla atılacak, bağışıklık sistemi çökecek
Brawo o veterinere 😡

Emre98

Yeni Üye
Antibiyotik verilen kuş sirke içerse daha da çok bağırsağı bozulur, antibiyotik yeterince bozup bağışıklık düşecek zaten 😔 her ikiside bağışıklık düşürür
Sirke vermedim hocam hiç sadece antibiyotik verdim 2 sinden de 2 damla ağzına damlat dedi onları yaptım başka nasıl bir yol izlerim bilemiyorum ki

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sirke vermedim hocam hiç sadece antibiyotik verdim 2 sinden de 2 damla ağzına damlat dedi onları yaptım başka nasıl bir yol izlerim bilemiyorum ki
Zeolit tozu verin çok faydasını görürsünüz, mamaist.com watsap hattından Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz yardımcı olur