• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Nereden bulabilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evet sultan papağanı grey mutasyonudur

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Nereden satın alabilirim fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba
Petshoplarda mevcut aslinda ama ben ureticiden almanizi tavsiye ederim. Daha guvenilir oluyor. Bu konuda @Şehmus BAKIR hocam belki yardimci olabilir size. 👍
Fiyata gelecek olursak kusun kalitesine yavruluguna gore degisiyor acikcasi. Ben aralik ayinda kafesi kusu yemi herseyi icinde 1500 tl ye almistim. Sadece kus sanirim ortalama 750 800 tl civarinda. Fiyatlar zamlardan etkilendiyse bilemeyecegim tabi bu aralik fiyatiydi 🙈

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Bu ara fiyatlarında artış var 900-1300 arası değişiyor özellikle deprem bölgelerinde kuş yokmus

Cpt price

Yeni Üye
Petshoplarda mevcut aslinda ama ben ureticiden almanizi tavsiye ederim. Daha guvenilir oluyor. Bu konuda @Şehmus BAKIR hocam belki yardimci olabilir size. 👍
Fiyata gelecek olursak kusun kalitesine yavruluguna gore degisiyor acikcasi. Ben aralik ayinda kafesi kusu yemi herseyi icinde 1500 tl ye almistim. Sadece kus sanirim ortalama 750 800 tl civarinda. Fiyatlar zamlardan etkilendiyse bilemeyecegim tabi bu aralik fiyatiydi 🙈
Başka şehirden nasıl kuş alabilirim bir fikrim yok ama kafes yem dahil fiyat duzgun gibi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şartları ve mevsimi güzel olunca taşıma kafesi ve kutulayarak ben sorunsuz çok kuş gönderdim hiçbir sorun yaşamadım 😊 20 saatlik yola da yolladım ve 9 yıldır yaşıyor akrabamda👍

katze

Yeni Üye
Kesinlikle güvenilir bir satıcıdan alın yoksa seceresi belirsiz kuşlarda hangi hastalıkların altta yattığını bilemezsiniz, iyi beslenen kuşlar güçlü yavrular doğurur. Benim kuş güvenilir üreticiden, 5 yaşına girdi bu sene bir kere bile hasta olmadı ki rutin veteriner kontrollerini yapıyorum. @Şehmus BAKIR beyefendi de haklı, başka şehirdeki kanatlı veterinerine de kuş gönderdim onlar anlattı hatta nasıl göndereceğimi kafes durumunu vs. Düzgün yapılırsa hiçbir mahsuru yok