• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Nerde sakliyorsunuz

Mert G.

Paylaşımcı
Vitaminlerinizi ve tohumlarinizi nerde sakliyorsunuz değerli hocalarim ona göre bende birşey yaptırmak istiyorum Şehmus abiden öğrendiğim serin ve karanlık olması gerekiyormuş .Çekmecede falan saklasam sıkıntı olurmu.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Güneş görmesin, nemli bir yer olmasın yeterli. Ben salondaki ünitenin camlı kısmındaki rafta saklıyorum mesela

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Peteğin dibine koymayın kışın birde define saklar gibi de saklamayın serin ve ışıksız bir yerde olsun bozulmaz 👍

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Odamda bir sehpa var onun içine koyuyorum. Şuana kadar bir sorun olmadı.

atakan_22

Müdavim
Kıdemli Üye
Bende serin odada kapalı dolaba koyuyorum ve darılarıda limona vereceğim kadar ortadan bölüp kavanoza koyuyorum içinede bir tane defne yaprağı atıyorum böcek falan yapmasın ve bozulmasın diye

Mert G.

Paylaşımcı
Bende serin odada kapalı dolaba koyuyorum ve darılarıda limona vereceğim kadar ortadan bölüp kavanoza koyuyorum içinede bir tane defne yaprağı atıyorum böcek falan yapmasın ve bozulmasın diye
Bende artık dolaba koycam hepinizden tşk ederim yardım ettiğiniz icin

efe1903

Tutkulu
Vitaminlerinizi ve tohumlarinizi nerde sakliyorsunuz değerli hocalarim ona göre bende birşey yaptırmak istiyorum Şehmus abiden öğrendiğim serin ve karanlık olması gerekiyormuş .Çekmecede falan saklasam sıkıntı olurmu.
ben normal dolapta saklıyorum