• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Nefes alışında sorun varmı ?

Grpet

Müdavim
Üretici
probiyotik verip destekleyin dıskıyı takip edin sonrasında yine aynısı olursa salmonella kürü yapmanız gerekir belirtileri dıskı görünüşü enfeksiyonu destekliyor tabiki önce veterinere götüürmenizde fayda var tahlil analiz gerekli

osseyettino

Aktif Üye
probiyotik verip destekleyin dıskıyı takip edin sonrasında yine aynısı olursa salmonella kürü yapmanız gerekir belirtileri dıskı görünüşü enfeksiyonu destekliyor tabiki önce veterinere götüürmenizde fayda var tahlil analiz gerekli
Hareketlerinde bir değişiklik yok ama yem yiyor kafesten çıkmak isteyince tünekte ileri geri koşturuyor yine de hastalık olabilir mi

Grpet

Müdavim
Üretici
bir konu acmıstım gizlenen hastalıklar ile alakalı kuslar doğası gereği pek cok hayvanin besinidir bu yüzden hasta olsalar bile sürüden kovulmamak yada avcıların dikkatini cekmemek icin hastalıklarını ölümüne kadar saklayabilir diye hastalık olabilir olmayada bilir bu testlerle ortaya cıkar biz sadece davranıstan ve dıskıdan su var bu var diyebiliriz söylediğimiz durumlar teyit e muhtactır

osseyettino

Aktif Üye
bir konu acmıstım gizlenen hastalıklar ile alakalı kuslar doğası gereği pek cok hayvanin besinidir bu yüzden hasta olsalar bile sürüden kovulmamak yada avcıların dikkatini cekmemek icin hastalıklarını ölümüne kadar saklayabilir diye hastalık olabilir olmayada bilir bu testlerle ortaya cıkar biz sadece davranıstan ve dıskıdan su var bu var diyebiliriz söylediğimiz durumlar teyit e muhtactır
Anladım tamam teşekkürler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben videoda hicbisey göremedim mümkünse başka bir video ve peçete üstünde güncel dışkı resmi görebilir miyim? Eklediğiniz videodan ve dışkı resminden teşhis koymak mümkün değil

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Önce üç gün probiyotik verin hergun tazeleyerek sonra iç parazit olarak straks,nilverm veya andazol Bunlardan birini temin ediniz 👍 yem yemezse elle besleme yapmanız gerekiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İkiside olur ama entrobac daha etkili buldum ikisini de kullanan birisi olarak 😊

Üst Alt