• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Nefes alırken zorlanıyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Evet farkındayım sadece baytril kadar ağır değil diye biliyorum.bende doğal yöntemler ile tedavi etmek istiyorum ama solunum enfeksiyonu biraz ciddi. Ama veterinerin 20 gün demesi de çok fazla geldi bana. Yarın tedavi de 3 günümüz iyileşme gösteriyor daha iyi olursa yarın veteriner ile tekrar konuşacağım
Vitaformda aynı zamanda vitaminler de var bu nedenle baytrilden iyidir ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bende öyle düşünüyorum. Bugün daha iyiyiz. Biraz uçmaya başladık, yem ve daldarisi tüketimi arttı. Ötmeye çalışıyor ama ses çıkmıyor
Soğuk algınlığına iyi gelir inşallah zamanla düzelir ☺

cici_cennet

Aktif Üye
Merhaba solunum da problem varsa vitaform u verebilirsiniz. Yalnız yirmi gün fazla. Antibiyotikler genelde 5-7 gün kadar verilir. Fayda sağlıyorsa yedi güne tamamlayın. Sonrası üç gün üst üste suyu tazeleyerek probiyotik takviyesi yapın.
Hırıltı bitti ama nefes almada zorluk yaşıyoruz. Kuşumu nasıl rahatlatabilirim? Onu böyle gördükçe perişan oluyorum Watch unnamed | Streamable

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Hırıltı bitti ama nefes almada zorluk yaşıyoruz. Kuşumu nasıl rahatlatabilirim? Onu böyle gördükçe perişan oluyorum Watch unnamed | Streamable
İşte en başta yaptığım yorum biraz doğruluyor gibi. Soğuk algınlığı ise antibiyotikler ilaçlar fayda sağlar ama kronik bir durum ise geçici rahatlatır. Neftor alın onu da kullanın eş zamanlı viks yöntemini uygulayın. Cereye kekik spreyi fısfıs yapın. Bu arada siz ense damlası da yaptırın. Hava keseleri akarları da solunumu tetikliyor.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Aslı hocamın dediği gibi Neftor alıp bir hafta kullanın ☺

cici_cennet

Aktif Üye
İşte en başta yaptığım yorum biraz doğruluyor gibi. Soğuk algınlığı ise antibiyotikler ilaçlar fayda sağlar ama kronik bir durum ise geçici rahatlatır. Neftor alın onu da kullanın eş zamanlı viks yöntemini uygulayın. Cereye kekik spreyi fısfıs yapın. Bu arada siz ense damlası da yaptırın. Hava keseleri akarları da solunumu tetikliyor.
Neftoru nerden alabilirim? Ve nasıl kullanmam gerekiyor?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Neftoru nerden alabilirim? Ve nasıl kullanmam gerekiyor?
Mamaist.com da var. Bir bakın isterseniz. Tam suluğa 3 damla. Kullanımı üstünde yazıyor zaten. Akşam uyumadan önce kafesten suluğu çıkartın sabaha kadar susamış olsun sabah neftorlu suyu takın. Sekiz saat kalsın sonra temiz içme suyuyla değiştirin. Bu şekilde beş gün uygulayın.

Üst Alt