• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Nefes alırken tık tık ses gelmesi.

teks_winrer

Paylaşımcı
Sabah kuşuma ilaç verdikten sonra olmaya başladı sanırım içirirken ciğerlerine kaçtı. Tık tık sesi her zaman gelmiyor çok arada duyulur seviyede oluyor, ayrıca ağzından nefes alıyor sanırım. Hareketliliğinde, iştahında vs. hiçbir değişim olmadı. Kendi kendine düzelir mi?

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Streamble üzerinden video ekleyebilir misiniz

teks_winrer

Paylaşımcı

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, evet kesilmiş ya da ben ses alamadım, iştahı vs yerindeyse çok iyi çokta sevimli maşallah 🤗 büyük ihtimalle dediğiniz gibi kaçmış olabilir kendi kendine geçmiş olabilir ama siz yine de gözlemlemeye devam edin aynı sesi tekrar alırsanız bizleri de bilgilendirin🙏🏾

teks_winrer

Paylaşımcı
Merhaba, evet kesilmiş ya da ben ses alamadım, iştahı vs yerindeyse çok iyi çokta sevimli maşallah 🤗 büyük ihtimalle dediğiniz gibi kaçmış olabilir kendi kendine geçmiş olabilir ama siz yine de gözlemlemeye devam edin aynı sesi tekrar alırsanız bizleri de bilgilendirin🙏🏾
Bu sabah tıklama sesi tekrar başladı ve ara sıra ağzından nefes alıyor. Çok nadiren de ciyaklama gibi bir ses çıkarıyor.

Son düzenleme:

teks_winrer

Paylaşımcı
Ayağına ne oldu miniğin? Ortam sıcaklığı kaç derece ☺
Ortam sıcaklığı 25-30 arası değişiyordur, evde bir derecem olmadığı için net bir şey söyleyemiceğim. Bacağı parçalı kırıldı ve kangren kaptı, maalesef ayağını kaybedecek. Tıklama sesi de yine aynı şekilde kesildi. Ağızdan hala arada nefes alıyor.

Son düzenleme:

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ortam sıcaklığı 25-30 arası değişiyordur, evde bir derecem olmadığı için net bir şey söyleyemiceğim. Bacağı parçalı kırıldı ve kangren kaptı, maalesef ayağını kaybedecek. Tıklama sesi de yine aynı şekilde kesildi. Ağızdan hala arada nefes alıyor.
Sıcaktan yapabilir arada fıs fıs yapın serinlesin eğer geçmez ise enfeksiyon ve ağrıdan kaynaklanıyor olabilir

teks_winrer

Paylaşımcı
Sıcaktan yapabilir arada fıs fıs yapın serinlesin eğer geçmez ise enfeksiyon ve ağrıdan kaynaklanıyor olabilir
Ağrısı olduğunu düşünmüyorum çünkü bütün aktivitelerini sorunsuz yapıyor. Fıs fıs yapmayı bende düşündüm ancak bandajının ıslanma riskini almak istemedim. Kendisi de banyo yapamamaktan iyice pislendi zaten.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ağrısı olduğunu düşünmüyorum çünkü bütün aktivitelerini sorunsuz yapıyor. Fıs fıs yapmayı bende düşündüm ancak bandajının ıslanma riskini almak istemedim. Kendisi de banyo yapamamaktan iyice pislendi zaten.
Ayaklarına çok denk gelmeyecek şekilde üstten fıs fıslayın az bir şey ☺

Üst Alt