• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Neden kusuyor olabilir

Clskn11

Aktif Üye
Merhaba dişi kuşum iki gündür aralıklarla seyrek kusuyordu bugün farkettm ki dışardan gelene kadar baya kusmus ve sürekli kusma hareketi yapıyor. Ceresi artık tamamen kahverengi, acaba erkek kuş yedirdigu için mi fazla geliyor çünkü bir jki ay önce de böyle bir dönem oldu sonra geçti. Erkek yediriyordu. Şimdi yuvaligi takınca yedirmeler başlayınca kusma da arttı.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben bir video ve dışkı resmi görebilir miyim

EnesGenç

Eski Forumcu
Kusmuk resmi , hareketin videosunu bir de kusun videosunu görelim

Clskn11

Aktif Üye
Kusmuk resmi , hareketin videosunu bir de kusun videosunu görelim
Kusmuk resmi belli olmuyor diskilardan dolayı kafasını sallayarak ağzındakleri çıkarıyor heryere taneler sıçrıyor bazen sıvı sümük gibi oluyordu şuan ona denk gelmedim ama duvara yapışan yem taneleri var onu göstereyimEkli dosyayı görüntüle 24429etrafa saçılmış durumda olduğu için net gösteremiyorum, tekrar o hareketi yaparken denk gelirsen video aticam şuan normale döndü ama baya sekiz dokuz kez yapmıştır öğürme hareketi

EnesGenç

Eski Forumcu
Kusmuk resmi belli olmuyor diskilardan dolayı kafasını sallayarak ağzındakleri çıkarıyor heryere taneler sıçrıyor bazen sıvı sümük gibi oluyordu şuan ona denk gelmedim ama duvara yapışan yem taneleri var onu göstereyimEkli dosyayı görüntüle 24429etrafa saçılmış durumda olduğu için net gösteremiyorum, tekrar o hareketi yaparken denk gelirsen video aticam şuan normale döndü ama baya sekiz dokuz kez yapmıştır öğürme hareketi
Çoğunlukla kusmuk sıvı mi yoksa kuru yerden mi ibaret

EnesGenç

Eski Forumcu
Zeolit yapabilirsiniz elle besleme yapamam dersen fungi mix ve fungi stop kullan. Ondan sirna 3 gün probiyotik 3 gün multivitamin kullanırsın

Clskn11

Aktif Üye
Zeolit yapabilirsiniz elle besleme yapamam dersen fungi mix ve fungi stop kullan. Ondan sirna 3 gün probiyotik 3 gün multivitamin kullanırsın
Yüksek ihtimal yapamam :( dedikleriniz suya mi katılıyor? Erkek kuşum da var kafeste o da içse sorun olmaz heralde

EnesGenç

Eski Forumcu
Ayırmanın lazım dişi erkeğe yem verirse mantar da egerki varsa bulaşır ayırın. Evet suluga katılıyor denemenizi tavsiye ederim . Şuan ki durumunuz da kesin bir şey yok tavsiye ettiğim ilaçlar da kür olarak takviye veriliyor kuslara kullanın inşallah kusmasi kesikir

Clskn11

Aktif Üye
Ayırmanın lazım dişi erkeğe yem verirse mantar da egerki varsa bulaşır ayırın. Evet suluga katılıyor denemenizi tavsiye ederim . Şuan ki durumunuz da kesin bir şey yok tavsiye ettiğim ilaçlar da kür olarak takviye veriliyor kuslara kullanın inşallah kusmasi kesikir
Çok teşekkür ederim bahsettiklerinizi bulamadım internette :( yaşadığım yerde hiç bulamam eminim zamannda ilaç çok aradım. alternatif var mıdır?

EnesGenç

Eski Forumcu
@Grpet de olacaktı. Onunla iletişime geçin yardimci olacaktır. Fungi mix veya fungi stop hic fark etmez

Üst Alt