• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Neden böyle yapar?

Kuki

Aktif Üye
Merhaba sultan papağanım onunla konuşunca kafasını sağ sola salıyor sizce neden öyle yapıyordur bilginiz var mı? Videoyu bıraktım.

erenztrk

Müdavim
Yanlış anlaşılmasın ama sesinizden rahatsız oluyor alışır merak etmeyin :D

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba sultan papağanım onunla konuşunca kafasını sağ sola salıyor sizce neden öyle yapıyordur bilginiz var mı? Videoyu bıraktım.

Normal durumu nasıl peki? Yemesi neşesi vs. Sadece siz konuşurken mi yapıyor bu hareketi? Temiz bir kağıt ya da peçete üzerinde dışkı fotoğrafını atar mısınız

erenztrk

Müdavim
Normal durumu nasıl peki? Yemesi neşesi vs. Sadece siz konuşurken mi yapıyor bu hareketi? Temiz bir kağıt ya da peçete üzerinde dışkı fotoğrafını atar mısınız
Onunla konuşunca diye belirtince bu şekilde yaklaşmıştım ama sormak lazım ...

Kuki

Aktif Üye
Durumu gayet iyi hatta çok iyi maşallah hiç bir sağlık sorunu vs yok iştahı çok iyi takip ediyorum dışkısını da kontrol ediyorum olması gereken gibi sadece uykulu iken onunla konuşunca ara ara kafasını sallıyor işte videodaki gibi

Yıldız35

Paylaşımcı
Yatağa uzandiniz tam uyuyacaksıniz küçük kardeşiniz gelip basinizda biseyler geveliyor işte kuki de öyle hissediyor :D
Çocuk tam uyucak siz kuki diyip duruyorsunuz :D

Kuki

Aktif Üye
Yatağa uzandiniz tam uyuyacaksıniz küçük kardeşiniz gelip basinizda biseyler geveliyor işte kuki de öyle hissediyor :D
Çocuk tam uyucak siz kuki diyip duruyorsunuz :D
Hahahaha doğru öyle de çok tatlı eşşek sıpası birde 3. Ayına girecek tamda taklit etmeyi öğrenme zamanı sık sık arkadaşım gibi konuşmaya çalışıyorum:)

Yıldız35

Paylaşımcı
Hahahaha doğru öyle de çok tatlı eşşek sıpası birde 3. Ayına girecek tamda taklit etmeyi öğrenme zamanı sık sık arkadaşım gibi konuşmaya çalışıyorum:)
İşin şakası bir yana ben uykulu uyumak isteyen kuki gördüm genel hali iyi ise bir sorun yok.
Konuşmaya devam zamani gelince alışacak.
Uykuluyken kendi papaganlarimda rahatsız edilmekten hoşlanmıyor bilginiz olsun.
Özellikle akşam saatleri.

erenztrk

Müdavim
uykuluyken rahatsız edilince genelde ötüyor sus diye :D bunu sizin sesiniz kulağını tırmaladığı için yapıyor