• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Neden böyle duruyor?

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bilgisayarın üstüne yatıyor. Ayakta durmuyor. Neden yapıyor bunu bir rahatsızlığı mı var acaba? Sürekli yapmıyor. Bazen yapıyor.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O bölge sıcak mı. Belki ısıdan dolayı yatıyordur. Aklıma başka birşey gelmedi açıkçası 🤷🏼‍♀️

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yemesi içmesi keyfi nasıl ve sadece bilgisayar da mı duruyor bu şekilde yoksa başka objelere de yapıyor mu benim melek olan oğlum da lap top un orda aynı bu şekilde dururdu o bölge sıcak olduğu için hoşuna giderdi. Öyle bir şey muhtemelen 😊

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
O bölge sıcak mı. Belki ısıdan dolayı yatıyordur. Aklıma başka birşey gelmedi açıkçası 🤷🏼‍♀️
Yemesi içmesi keyfi nasıl ve sadece bilgisayar da mı duruyor bu şekilde yoksa başka objelere de yapıyor mu benim melek olan oğlum da lap top un orda aynı bu şekilde dururdu o bölge sıcak olduğu için hoşuna giderdi. Öyle bir şey muhtemelen 😊
Su aralar tuyde bir türlü çıkamadı tuyden. Tam çıkıyor tekrar tüye giriyor. Yemesi iyi birazdan yine bir tartayim. Ama keyifsiz bu aralar tüy de diye o şekilde diye düşünüyorum. Dışkı resmi de atayım yinede yenisini yapınca.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
55 gr kilosu maşallahı var tombiş kızımın 🙈

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Birde sizin kuslariniz da bu şekilde tuyde mi Gümüş sürekli tüye girip çıkıyor. Havalar yüzünden mi acaba?

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Kilosu nedeni ile hantal olabilir. Bu yol yağlanmaya çıkar. Siz her fırsatta uçmaya yönlendirin mümkün mertebe.
Her gün egzersiz yaptırıyorum. Kendisi çok tembel. Ben zorlayınca uçuyor sadece. Yoksa hiç oralı olmuyor. 6-7 uçuştan sonra nefes nefese kalıyor. Zayıflamaya başlayınca da tekrar kilo alıyor. Eski haline dönüyor.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Her gün egzersiz yaptırıyorum. Kendisi çok tembel. Ben zorlayınca uçuyor sadece. Yoksa hiç oralı olmuyor. 6-7 uçuştan sonra nefes nefese kalıyor.
O duruma geldikten sonra dinlendirin yine uçmasını sağlayın. Giderek hiç uçamaz hale gelebilir o yola girmiş. Yeminden aspur varsa çıkarın. Sadece darı verin bir süre. Arada yemi önünden alıp meyve sebze yemesini sağlayın. Diyet yapmalı maalesef.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
O duruma geldikten sonra dinlendirin yine uçmasını sağlayın. Giderek hiç uçamaz hale gelebilir o yola girmiş. Yeminden aspur varsa çıkarın. Sadece darı verin bir süre. Arada yemi önünden alıp meyve sebze yemesini sağlayın. Diyet yapmalı maalesef.
Sebzeyi haftada 3-4 kez veriyorum. Yemi önünden almıyorum. Egzersiz yaptırıyorum.
Mevsim geçişi bu ara tüye girmesi normal. BT amin Forte ile takviye yapın.
Vitamin olarak gerwit veriyorum.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Yumurta olma ihtimali var mı 🤔
Aslında bende düşündüm onu yumurtlayacak sandım öyle durunca. Ama eşi yok kızgınlık yumurtası var mi bilmiyorum. Dışkıda büyüme ve popoda şişlikte göremedim. Çok az kamburu var gibi.