• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ne zaman tamamen kuluçkaya yatar

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
İlk yumurta 10 Nisan'da yapmıştı 2. Yumurtasini 12 Nisan'da lakin bizim tecrübesizliğimiz yüzünden birini kendi kırdı diğerini kafes altına doğum yaparak kırıldı dün 3. Yumurtayi yaptı lakin gece tunekte uyudu gündüz yuvada buna nasıl çözüm bulabilirim ne zaman yuvada kuluçkaya yatmaya başlar bide yumurtlama ne zaman biter

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
İlk yumurta 10 Nisan'da yapmıştı 2. Yumurtasini 12 Nisan'da lakin bizim tecrübesizliğimiz yüzünden birini kendi kırdı diğerini kafes altına doğum yaparak kırıldı dün 3. Yumurtayi yaptı lakin gece tunekte uyudu gündüz yuvada buna nasıl çözüm bulabilirim ne zaman yuvada kuluçkaya yatmaya başlar bide yumurtlama ne zaman biter
@Demet bükay @Burçak A. Hocalarım yine ben yine sorularım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bazen olabiliyor, ama gündüzleri girip yatıyor değil mi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet gündüz hep içerde arada çıkıyor yem su yiyor tunekte duruyor geri giriyor bide kaç yumurtadan sonra biter yumurta yapması
İnanın kuştan kuşa değişiyor ☺ Arada çıkar, sesten uzak dursun çok ışık vurmasın, loş olsun 🙏🌸

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
İnanın kuştan kuşa değişiyor ☺ Arada çıkar, sesten uzak dursun çok ışık vurmasın, loş olsun 🙏🌸
Odalarının ışığı açık şuan bir bakım dedim dişi yine tunekte akşam 8 gibi yuvada uyuyordu normal mi bunlar yumurtaya birşey olurmu boyle bir yatıp bir kalkıyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Odalarının ışığı açık şuan bir bakım dedim dişi yine tunekte akşam 8 gibi yuvada uyuyordu normal mi bunlar yumurtaya birşey olurmu boyle bir yatıp bir kalkıyor
Normalde yem yemek ve su içmek için kalkabilir önemli olan yumurtanın soğumaması ve üzerine yatması 🙏🌸