• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ne yapmam gerekli

Pinar09

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ayak parmakları içe dönük
Muhabbet kuşumun ayak parmakları tamamen içe dönük sanırım tüle takıldı sizce ne yapmam gerekir tek tek soluk alıp veriyor bazende kabarıyor başka kuşum daha var bunu düşürmeye çalıştığı icin kafeslerini ayırdım​

Pinar09

Yeni Üye
Bugün veterinere götürdüm vitaminsizlikten ya da ayağının darbe almasından kaynakli olabilecegini söyledi vitamin verdi birde sakızla ayağına alçı yapmamı önerdi

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Ayağının tünek üstünden tam görünecek şekilde resmini atarmısınız?

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Ne kadar zamandır bu halde?

Pinar09

Yeni Üye
3 4 gündür elimizle.açabiliyoruz ayağı bağırma vs yapmıyor ama bıraktığımızda yine bilekten bilekten burkuk birşekilde kullanıyor ayağı

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Parmaklarını hareket ettirebiliyor mu? Sakız ile alçıyı veteriner söylediyse kendisi yapsaydı keşke. Kuruduktan sonra çıkartırken zarar verebilirsiniz. Biraz araştırdığımda aşağıdaki resimleri buldum size fikir sağlaması için. Sarmadan önce ağrı kremi sürebilirsiniz. Ayak yapısına göre ayarlayın. Yara bandının yapışkan kısımlarını resimdeki gibi keserek kullananın. Bantın ayağa fazla yapışmasını önlemek için sargı bezini ince olacak kesip parmaklara 1 tur sarabilirsiniz. Farklı tecrübesi olan ustalar varsa yazacaklardır. Fakat benim tercihim farklı veteriner hekimlere başvurmanız.
Ekli dosyayı görüntüle 6821 Ekli dosyayı görüntüle 6820

Pinar09

Yeni Üye
Bunu deneyeceğim çok teşekkür ederim

Üst Alt