WhatsApp Video 2022-05-18 at 18.12.56 . Arkadaşlar tekrardan merhaba. Cumartesi günü geldi, ufaklık hala anne sıcaklığı arıyor sanırım. kafesine ve yerine alıştı. Yeminde suyunda sıkıntı yok çok şükür. Önceki konuda çok iyi uçamadığını söylemiştim. Kendisi her sabah beni 6.30 da kanat çırpma sesleriyle uyandırıyor. Kafesin içinde olduğu yerde 10 15 saniye kanat çırpıyor. Sanıyorum ki kendisi uçuş alıştırması yapıyor... her gün dışarda uçmasına izin veriyorum ancak çok uzun uçurmuyorum hala sağa sola çarpabiliyor.
Kafese elimi soktuğumda kızıp bağırmaya başlıyor korkuyor sağa sola kaçıyor ancak elime aldığımda durum böyle. Daha önce erkek kuş bakmıştım bu şekilde korkup bağırdını hatırlamıyorum sanıyorum dostum dişi. Gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var... )
Kafese elimi soktuğumda kızıp bağırmaya başlıyor korkuyor sağa sola kaçıyor ancak elime aldığımda durum böyle. Daha önce erkek kuş bakmıştım bu şekilde korkup bağırdını hatırlamıyorum sanıyorum dostum dişi. Gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var... )