• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Ne kadar çiftleşirler

Esraömer

Paylaşımcı
Çok teşekkür ederim valla😂bizim kuşlar hiç terbiyeli değil 😂 çocukların odasindalar
Sabah oğlum geldi okula gitmek için hazırlanırken heyecanla geldi diyor anne Yunus Pembe nin üstüne çıkmış dedim sus lan ne sen gördün ben ben duydum😁
Yumurta belirtilerini bekliyorum şuan acayip heyecanlı bir şekilde
Yavrum yaaa nelere şahit olmuş öyle 😂😂 inşallah en yakın zamanda görürüz torunlarınızı

Mehmet B.

Paylaşımcı
Yuvalığa giriyorsa hazırlık yapıyor olabilir kavga etmiyorlarsa ayırmayın bence yuvalağa girmeye başladıysa eğer diğer çiftin çiftleşmesi onlarıda tetikler 😊 yumurtlamaya yakın öyle olur zaten geliyor gelmekte olan inşallah 🥰fotoğraf atabilirmisiniz
Bu şişlik yumurtadan dolayı heralde

Mehmet B.

Paylaşımcı
Popo tüylerini kestin mi? Kesmediysen belirgin şekilde gözüküyor popo
Yumurta geliyor olabilir
Yok kesmedim kesemem ben zaten 🙄doğal olarak böyle oldu çiftleştikden sonra 4 gün falan oluyor ilk çiftleşme eğer kaçırmadıysam

Mehmet B.

Paylaşımcı
Yumurtlamaya yakın şişlik oluyor kanat düşüyor kuyruk aşağı yukarı sekmeye başlıyor dışkı büyüyor tüm bu belirtiler olursa bilki geliyor inşallah
İnşallah suan hepsi var boncuk bey çok sadık sürekli peşinde dişinin kalamar yiyip gidiyor yem yiyip gidiyor bıcırık hanımda çok iyi bir anne olucak süphem yok

Mehmet B.

Paylaşımcı
Bende nine mi yoksa nene ki oluyorum karar veremedim 😃
Kızımda sürekli yumurta soruyor en son bıldırcın yumurtası alıp vericem hergün yumurta diye beni sıkıştırıyor bende kuşlara anlattım olayı sağolsunlar hızlandırdılar işlemi 😁😁

Esraömer

Paylaşımcı
İnşallah suan hepsi var boncuk bey çok sadık sürekli peşinde dişinin kalamar yiyip gidiyor yem yiyip gidiyor bıcırık hanımda çok iyi bir anne olucak süphem yok
İnşallah hep öyle giderler Benm dişi yumurtlamadan sonra yumurtaları kıskanıyor cazgırlaşıyor dövüyor erkeği hep öyle bişey başınıza gelmez inşallah garibimde tel arasından hala ona yem kusma derdinde oluyor

Mehmet B.

Paylaşımcı
İnşallah hep öyle giderler Benm dişi yumurtlamadan sonra yumurtaları kıskanıyor cazgırlaşıyor dövüyor erkeği hep öyle bişey başınıza gelmez inşallah garibimde tel arasından hala ona yem kusma derdinde oluyor
İnşallah olmaz zaten dişi çok uysaldı bi komşumuz bakamadıgı için biz aldık tabi stres yeni ev derken yeni alıştı erkekde çok uysal inşallah kıskanmaz 2 tanede 4 aylık yavru çift var onlarıda onların odasına koysam mı acaba ses olunca dikkatleri mi dağılır yoksa sürü psikolojisi gibi daha iyi mi olur

Esraömer

Paylaşımcı
İnşallah olmaz zaten dişi çok uysaldı bi komşumuz bakamadıgı için biz aldık tabi stres yeni ev derken yeni alıştı erkekde çok uysal inşallah kıskanmaz 2 tanede 4 aylık yavru çift var onlarıda onların odasına koysam mı acaba ses olunca dikkatleri mi dağılır yoksa sürü psikolojisi gibi daha iyi mi olur
Genelde aynı ortamda olan çiftlerde verim daha iyi oluyor çiftleşme yönünden bizim de 2 çiftimiz var çiftler birbirini görmediği sürece sorun olmaz görürlerse olmayada bilir olada bilir kuşların karakter meselesi biraz o onun için görmemeleri daha iyi olur aralarına bir şey koyup görmemelerini sağlaya bilirsiniz

Üst Alt