• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ne demek istiyor sizce?

Zeus

Müdavim
Zeus gün içinde camın önündeki tüneğe sabah çıkıp akşam 7 gibi kafesine giriyor. Gün içinde sürekli videodaki gibi ötüyor, arada sinirleniyor (ki videonun başında o hali var) bağırıyor. Yani aralıksız 7-8 saat bu şekilde desem abartıyor olmam 🙈 bazen isyan edesimiz gelmiyor değil. Kafes içindeyken yapsa dışarı çıkmak istiyor derim ama kafes dışındayken yapıyor ve akşam kafese girdiğinde yapmıyor aynı şeyi. Aslında videoyu daha önce yüklemiştim ama bugün gördüğüm bir videodan sonra sormak aklıma geldi 😅 üyeliksiz video yüklenince 2 gün durduğu için de silindiğini farkettim o yüzden tekrar yüklüyorum. @Şehmus BAKIR bu konudaki fikrinizi merak ediyorum.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Beni bana bırak diyor sanki🤪 oyy maşallah ya 🥰
Videolar link olarak yüklendiği için ve o siteye çok yükleniyor sanırım bu yüzden siliniyor olabilir ☺👍

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bana keyfi yerinde imajı çizdi maşallah. """Anne kadın beni anlamıyor kahvem nerde kahveeemmm """ diyor olabilir 🤣🤣🤣

Zeus

Müdavim
Beni bana bırak diyor sanki🤪 oyy maşallah ya 🥰
Videolar link olarak yüklendiği için ve o siteye çok yükleniyor sanırım bu yüzden siliniyor olabilir ☺👍
Siteye üye olmadan yüklenen videolar 2 gün saklanıyormuş 😅 bir konuda benzer ötüşlere sahip bir muhabbet kuşu gördüm başlığı konuşacak mı diye atılmıştı, benim de aklımda oradan geldi. Bir şeyler anlatıyor ama ne?

Zeus

Müdavim
Bana keyfi yerinde imajı çizdi maşallah. """Anne kadın beni anlamıyor kahvem nerde kahveeemmm """ diyor olabilir 🤣🤣🤣
Bir kaç defa çay içmeye geldi ama zararlı olduğunu okuyunca bıraktım. Yanına gidip ilgilenince bir kaç saniye susuyor 🙈 sonra başa sarıyor. Dışarıdaki kuşlarla konuşuyor diyoruz biz ama bence bu kadar gevezeliğe tahammül etmez hiçbir kuş 😆 akşam olunca asla kafesinden çıkmak istemiyor mesela 🤦🏻‍♀️ gündüz de ancak acıkırsa giriyor içeri değişik bir tip kahve istiyorsa da şaşırmam yani 🤣🤣

Zeus

Müdavim
Bu arada ilk günler yemyeşil bir şeyken şimdilerde sarardı 🤣 satın aldığımızda 1,5 yaşında falan demişlerdi ama yetişkin haline 12 aydan sonra dönüşüyormuş. Burada ilk günleri fıstık yeşili şimdiki fotoğrafı yukarıda atmıştım baya erkek rengine dönüyor gibi.Ekli dosyayı görüntüle 61187

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Bu arada ilk günler yemyeşil bir şeyken şimdilerde sarardı 🤣 satın aldığımızda 1,5 yaşında falan demişlerdi ama yetişkin haline 12 aydan sonra dönüşüyormuş. Burada ilk günleri fıstık yeşili şimdiki fotoğrafı yukarıda atmıştım baya erkek rengine dönüyor gibi.Ekli dosyayı görüntüle 61187
Yavrunuzun türü ne acaba. Maşallah renkler gökkuşağı 🌈 gibi çok güzel. Konuşma yetileri var mı. Birde erkek olduğu nasıl anlaşılıyor. Çok soru sordum ama sanırım 😊

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok tatlı ya maşallah. 😍

Zeus

Müdavim
Yavrunuzun türü ne acaba. Maşallah renkler gökkuşağı 🌈 gibi çok güzel. Konuşma yetileri var mı. Birde erkek olduğu nasıl anlaşılıyor. Çok soru sordum ama sanırım 😊
Kralcık papağanı 😊 çok teşekkür ederim ❤ benim de youtube’dan izlediğim kadarıyla konuşanlar var. Dişileri ve yavruları genelde yeşil ağırlıklı oluyormuş, erkekler sarıya daha yakın bir yeşil oluyormuş. Mavi siyah kuyrukları, kanatlarda sarı yamalar oluyormuş. Doğrusu sorduğunuz soruların cevabını ben de hala arıyorum 😅

Runoh

Aktif Üye
Aşırı tatlı allah nazardan saklasın maşallah 😂

Üst Alt