• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Nasılsınız ☺

mortsvivants

Eski Forumcu
Vallahi içimden geçti şimdi, çantalarlada kuzular olur yanımızda🥰🤭onlara salata yaparız😊🤲
Burda Yakacık mesire alanı var, çok güzel bir yer çok isterdim sizlerle beraber olmayı😊🤲
Baktım şimdi çok keyifli bir yere benziyor Demet abla, yaparız inşallah bir gün. Gofretimle piknikte tanışmak harika fikir, ona gelirken Avustralya paraket yemi de getiririm hem :) Sen de Nisan'da buraya gel Emirgan Lale Festivali yapalım. :)

Fatıma B.

Eski Forumcu
Baktım şimdi çok keyifli bir yere benziyor Demet abla, yaparız inşallah bir gün. Gofretimle piknikte tanışmak harika fikir, ona gelirken Avustralya paraket yemi de getiririm hem :) Sen de Nisan'da buraya gel Emirgan Lale Festivali yapalım. :)
Aa evet Emirgan Çok güzel orası da iyi fikir 😄😄

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kanatlarım olsa hemen gelirdim😊🤲nasip diyim gelmeyi çok isterdim ablacım 🥰💓Gofret ve diğer kuzularıma uçarak gelirdik, tüysüzümü de kanadım saklardım🥰🤲