• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Nasılsınız 🌸

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben pek iyi değilim annem rahatsızlandı yogun bakıma alındı bende 3 gündür panik atak geçiriyorum 😞 dualarınızı bekliyorum
Rabbim derdi verdiği gibi edasını da verir kardeşim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez siz yeterki inanın güvenin itaat edin Rabbim dualarınızı boş çevirmez şifalar diliyorum 🤲

zynpp.

Paylaşımcı
Bende cankuş beyin yaramazliklari ile uğrasmalardayim yine ayağını incitmiş 🤦neyseki bu sefer deneyimli bir anayım korkudan oturup ağlamiyorum kendisine hücre cezası verildi tabi kurunun yanında yaşta yandı Babuşta hücrede ha birde bu sefer sağ ayağını incitmiş hatrı kalmasın dedi heralde

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bende cankuş beyin yaramazliklari ile uğrasmalardayim yine ayağını incitmiş 🤦neyseki bu sefer deneyimli bir anayım korkudan oturup ağlamiyorum kendisine hücre cezası verildi tabi kurunun yanında yaşta yandı Babuşta hücrede ha birde bu sefer sağ ayağını incitmiş hatrı kalmasın dedi heralde
Oluyor valla inşallah çabuk iyleşir

Erenb51

Tutkulu

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Abla enfeksiyon kapmış ve böbrekleri çalışmamaya başlamış idrar yapamadı diyalize falan giriyor yogun bakımda. Acaba kustan olabilir mi diye düşünmeye başladım😔 beyaz olan kuş rahatsız çünkü hala ve annemle aynı odadaydı
Ablacım eğer ki papağan ateşi değilse kuşun ki değil belli, annene enfeksiyon bulaşmaz 🙏 Muhtemelen kanında iltihap birikmiş bunun da bir sürü sebebi olabilir detaylı araştırılsın bence, Rabbim şifa versin inşallah 🤲

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Allah iyiliğinizi versin 🤣🤣🤣 Ne yaramazmış o öyle 🤣🤣

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ya Burçak hanım hiç sormayin benim bu eşek sıpasından çok çekeceğim var sol ayağı iyi ettik derken sağ ayağı çıkardı.Kontrolsuz uçuş sorunumuz var gibi frenleri tam yapamıyor .🙈🤦
Zamanla düzelir bence şimdi biraz ayarsız gibi 🤣🤣🤣

zynpp.

Paylaşımcı
Zamanla düzelir bence şimdi biraz ayarsız gibi 🤣🤣🤣
İnşallah bu arada Cankuş'u 3 Nisan'da almiştim 35 40 gunluktu zaman ne çabuk geçiyor büyüdü miniğim 🥰anasının minik sempazesi oy kurban olurum ben ona Kıyamiyorumda tellere tırmanıp dışarı çıkmaya uğrsiyor Babuşun ise dunya umrunda değil geçmiş köşeye oturuyor gören der Babuşun ayağı acıyor.Bu numara yapıyor olabilir mi ya vallahi ben artık şüphe ediyorum.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İnşallah bu arada Cankuş'u 3 Nisan'da almiştim 35 40 gunluktu zaman ne çabuk geçiyor büyüdü miniğim 🥰anasının minik sempazesi oy kurban olurum ben ona Kıyamiyorumda tellere tırmanıp dışarı çıkmaya uğrsiyor Babuşun ise dunya umrunda değil geçmiş köşeye oturuyor gören der Babuşun ayağı acıyor.Bu numara yapıyor olabilir mi ya vallahi ben artık şüphe ediyorum.
Basıp normal yürüyor mu 😍

zynpp.

Paylaşımcı
Basıp normal yürüyor mu 😍
Belli olmuyor Bir bakıyorum tünek ustunde bir sağa bir sola çıkmak için koşturuyor sonra zorlayınca ağrı yapıyor heralde ayağını havada tutmaya başliyor.Bir ara kasinirken sağ ayağının üstünde durayim dedi denge kaybı yaşadı ayakta ağrı var da ne oldu neden ağrı var çozemedim.Biraz kıpırdamadan dursa yerinde durmuyor 🤦

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Belli olmuyor Bir bakıyorum tünek ustunde bir sağa bir sola çıkmak için koşturuyor sonra zorlayınca ağrı yapıyor heralde ayağını havada tutmaya başliyor.Bir ara kasinirken sağ ayağının üstünde durayim dedi denge kaybı yaşadı ayakta ağrı var da ne oldu neden ağrı var çozemedim.Biraz kıpırdamadan dursa yerinde durmuyor 🤦
Röntgen cektırseydınız baya uzun zamandır böyleyse

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yaramazlık hep 🤣🤣