• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Nasılsınııızzz

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Nasılım: yorgun🥰
Bayram öncesi temizlik yapılacak💓evde 5 kız, 2 erkek var hepsiniiii çalıştıracağım🤭🤭🤭🤭 döktüklerini yemler, mamalar her yeri temizlettireceğim🥰🕊🕊🕊🕊🕊
Yardımcı almayacağım😉
Minik yardımcılarım var🥰🕊🤭

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Nasılım: yorgun🥰
Bayram öncesi temizlik yapılacak💓evde 5 kız, 2 erkek var hepsiniiii çalıştıracağım🤭🤭🤭🤭 döktüklerini yemler, mamalar her yeri temizlettireceğim🥰🕊🕊🕊🕊🕊
Yardımcı almayacağım😉
Minik yardımcılarım var🥰🕊🤭
Hepsine birer bez versen abla toz kalmaz evde şanslısın valla 😍😍😍🌸🌸🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hepsine birer bez versen abla toz kalmaz evde şanslısın valla 😍😍😍🌸🌸🌸
Bakalım batarmıyız çıkarmıyız🤣🤣🤣bezleri yerler mi, bugün kömüre battık zaten🤣🤣 paytak hanım kömür çekti gün boyu, Fıstık hanım renkten kurtardı🤣banyo suyu gri oldu🤣🤣 Paytak kızım bana öyle bakma olmuş yani diyor🤣🤣🤣

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bakalım batarmıyız çıkarmıyız🤣🤣🤣bezleri yerler mi, bugün kömüre battık zaten🤣🤣 paytak hanım kömür çekti gün boyu, Fıstık hanım renkten kurtardı🤣banyo suyu gri oldu🤣🤣 Paytak kızım bana öyle bakma olmuş yani diyor🤣🤣🤣
Maşallah sübhanallah bakışa bak hahahaha nasıl da boynunu büküyor noldu ki nolmuş yani der gibi 😂😂😂

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Abla bayramda kapını çalsam şeker niyetine bu minikleri verir misin rica etsem harçlık istemem 😁

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla bayramda kapını çalsam şeker niyetine bu minikleri verir misin rica etsem harçlık istemem 😁
Veririm üstünde harçlık veririm🤣🤣🤣3 gün dayanamazsın zaten, banyo yapıp banyoluğu devirirler, yem kabını atarlar, salıncakların boncuklarını kırıp üzerine kafes kapısını açarlar, kırmızı biberi halıya fırlatırlar, dışkılarını özellikle eline gelince yaparlar🤣🤣🤣🤣odadan çıkınca çığlıklar başlar🤣🤣alırsan geri istemem🤣🤣🤣
Bunlara ok diyorsan gel al canım 🤣🤣🤣

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Veririm üstünde harçlık veririm🤣🤣🤣3 gün dayanamazsın zaten, banyo yapıp banyoluğu devirirler, yem kabını atarlar, salıncakların boncuklarını kırıp üzerine kafes kapısını açarlar, kırmızı biberi halıya fırlatırlar, dışkılarını özellikle eline gelince yaparlar🤣🤣🤣🤣odadan çıkınca çığlıklar başlar🤣🤣alırsan geri istemem🤣🤣🤣
Hahahaha abooo bunları o küçücükler mi yapıyor 😂😂😂

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Abo naptın abla ya gözümü korkuttun şimdi 😁 Olsun ama gülü seven dikenine katlanırmış yanıma Burçak ablayı da alırım temizliği ona paslar ben kuşları severim 😁😁

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ok abla ökeyım ikisinede

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Cok tatlilar abla masallah 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla söyle Gofret kankime kızsın onlara ;)
Onu da atıyım da gör yarın kankin elebaşı, şimdi fısıldamayı öğrendi, hişttt canım sessizce söylüyor, kızdığımda, yanıma gelip canım, bide öpücük verip sonra sevdirme derdinde🥰🤣
Narında hoşşşş
Kahrındaaa
Rabbim ayırmasın🥰💓

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Onu da atıyım da gör yarın kankin elebaşı, şimdi fısıldamayı öğrendi, hişttt canım sessizce söylüyor, kızdığımda, yanıma gelip canım, bide öpücük verip sonra sevdirme derdinde🥰🤣
Narında hoşşşş
Kahrındaaa
Rabbim ayırmasın🥰💓
Tam bir yaramaz çocuk tipi var zaten onda 😁 Abla sen hep böyle atarsan Gofret kankim için Ankara yollarına düşeceğim az kaldı :)

Tugcee708

Paylaşımcı
Evet haftalık hal hatır, sohbet konulu paylaşımımız geldiiii, nasılsınııızzzz 🤣
Merhaba. Kuşumu kaybettikten sonra foruma daha az bakarım diye düşünürken en kötü günümde bana destek olan kişiler burda olunca beni bir şey çekti buraya. Mini bir tanışma gibi olsun en çok sizin isminizi görüyorum tanışmak istedim. Ne dersi çalışıyorsunuz bir de herkes abla diyor kaç yaşındasiniz ona göre hitap edeyim ama ben daha yaşlıyımdir gibi geliyor :)

Üst Alt