• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Nasıl kullanmalıyım

Meryem demir

Paylaşımcı
Pet Shop'tan birkaç şey aldım Aldıklarım yemleri bitmek üzere olduğu için yem aldım Sultan papağanı yemi bir de kraker aldım şuan yiyorlar kuşkumu aldım dalları aldım bir de ishal kesici aldım ishal kesici ile kuş kumunu nasıl kullanacağım ve Bir önceki konuma da bakar mısınız Çünkü cevap vermediniz ve 5 6 gibi çıkacağız

Ahmed

Tutkulu
Kuşkumunu bir yem kabına koyun kafese takın
Kuş ihtiyacı oldukça yer ama o pantonıc sultan papağını için değil gibi üzerinde yazar zaten ishal kesiciyide kuşunuzun dışkısı sıvı olduğunda suyuna koyacaksınız 1 gün sonra değiştireceksiniz kaç damla olduğu arakasında yazıyor

Meryem demir

Paylaşımcı
Yardımınız için teşekkür ederim kuş kumunu yem ile koyabilir miyim yoksa ayrı bir kaba mı koyayım ? Pantonic Sultan papağanı için değil ama kuşlar yazıyordu onun için aldım çok az kullandım birkaç kez hala dolu Ne yapmalıyım onu çöpe mi atsam geri iade edemem kullandım Zaten üzerinde tavuk hindi ve kuşlarda yazıyordu ambalajında yazıyordu ambalajı attım kafes kuşlarında falan yazıyordu yumurtlama bağışıklık içindi
Kuşkumunu bir yem kabına koyun kafese takın
Kuş ihtiyacı oldukça yer ama o pantonıc sultan papağını için değil gibi üzerinde yazar zaten ishal kesiciyide kuşunuzun dışkısı sıvı olduğunda suyuna koyacaksınız 1 gün sonra değiştireceksiniz kaç damla olduğu arakasında yazıyor

Ahmed

Tutkulu
Kuş kumunu ayrı bir kaba koyun küçuk bir kaba az birşey koymanız yeterli pantonic kafes kuslari için yaziyorsa kullanabilirsiniz üzerinde yazan ölçuye uymanız yeterli

Meryem demir

Paylaşımcı
Ve kap dediğiniz nereye koyacam tabaktzn korkarlar ve başka yemlik te yok

Ahmed

Tutkulu
Yani anladiğım kadariyla kullanabilrisiniz çok düşük dozlarla bunlar genellikle güvercinler için de kullanlır ama yine başka bir yorum bekleyin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuş kumunu ayrı bir kaba koyun küçuk bir kaba az birşey koymanız yeterli pantonic kafes kuslari için yaziyorsa kullanabilirsiniz üzerinde yazan ölçuye uymanız yeterli
Merhaba kuş kumu kursak için yetersiz geliyor, bir daha ki sefere grit kum alın👍

Üst Alt