N nazir Paylaşımcı Katılım 12 Nis 2025 Mesajlar 206 Tepkime puanı 194 Puanları 43 15 Nis 2025 #61 Burçak A.' Alıntı: Alışır inşallah zamanla ilk başta farklı gelir Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Bana bile çok farklı geldi
Burçak A.' Alıntı: Alışır inşallah zamanla ilk başta farklı gelir Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Bana bile çok farklı geldi
N nazir Paylaşımcı Katılım 12 Nis 2025 Mesajlar 206 Tepkime puanı 194 Puanları 43 15 Nis 2025 #62 mortsvivants' Alıntı: Benim 2 ayım sizin üç gününüze tekabül ediyor, gayet iyi devam edin her gün. Genişletmek için tıkla ... Aaa sevindim doğrusu buna
mortsvivants' Alıntı: Benim 2 ayım sizin üç gününüze tekabül ediyor, gayet iyi devam edin her gün. Genişletmek için tıkla ... Aaa sevindim doğrusu buna
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,411 Tepkime puanı 22,963 Puanları 113 15 Nis 2025 #63 nazir' Alıntı: İnşallah. Bana bile çok farklı geldi Genişletmek için tıkla ... Sultanlara alışınca da muhabbetler serçe gibi geliyor
nazir' Alıntı: İnşallah. Bana bile çok farklı geldi Genişletmek için tıkla ... Sultanlara alışınca da muhabbetler serçe gibi geliyor
N nazir Paylaşımcı Katılım 12 Nis 2025 Mesajlar 206 Tepkime puanı 194 Puanları 43 15 Nis 2025 #64 Burçak A.' Alıntı: Kekik çayını sadece yarın verin, entrobac gelince tazeleyerek 3 gün üst üste verin Genişletmek için tıkla ... Anladım. Kargoya verilmiş yarın öbür gün ulaşır elime takviyeler. Öyle yaparım gelince inşallah.3 gün üst üste verdikten sonra. Rutin çizelgeye göre hareket edeyim demi takviyelere.
Burçak A.' Alıntı: Kekik çayını sadece yarın verin, entrobac gelince tazeleyerek 3 gün üst üste verin Genişletmek için tıkla ... Anladım. Kargoya verilmiş yarın öbür gün ulaşır elime takviyeler. Öyle yaparım gelince inşallah.3 gün üst üste verdikten sonra. Rutin çizelgeye göre hareket edeyim demi takviyelere.
N nazir Paylaşımcı Katılım 12 Nis 2025 Mesajlar 206 Tepkime puanı 194 Puanları 43 15 Nis 2025 #65 Burçak A.' Alıntı: Sultanlara alışınca da muhabbetler serçe gibi geliyor Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle öyle
Burçak A.' Alıntı: Sultanlara alışınca da muhabbetler serçe gibi geliyor Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle öyle
mortsvivants Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 12 Eki 2024 Mesajlar 3,345 Tepkime puanı 1,217 Puanları 9 15 Nis 2025 #66 nazir' Alıntı: Aaa sevindim doğrusu buna Genişletmek için tıkla ... Sormayın ben de çok sevindim, tüm moral altüst
nazir' Alıntı: Aaa sevindim doğrusu buna Genişletmek için tıkla ... Sormayın ben de çok sevindim, tüm moral altüst
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,411 Tepkime puanı 22,963 Puanları 113 15 Nis 2025 #67 mortsvivants' Alıntı: Sormayın ben de çok sevindim, tüm moral altüst Genişletmek için tıkla ... Ya ne güldüm Nolmuş yani tombikim kafesini seviyorsa
mortsvivants' Alıntı: Sormayın ben de çok sevindim, tüm moral altüst Genişletmek için tıkla ... Ya ne güldüm Nolmuş yani tombikim kafesini seviyorsa
N nazir Paylaşımcı Katılım 12 Nis 2025 Mesajlar 206 Tepkime puanı 194 Puanları 43 15 Nis 2025 #68 mortsvivants' Alıntı: Sormayın ben de çok sevindim, tüm moral altüst Genişletmek için tıkla ... Tabi sizin açınızdan da üzücü oldu umarım daha da çok alışır sizinki de
mortsvivants' Alıntı: Sormayın ben de çok sevindim, tüm moral altüst Genişletmek için tıkla ... Tabi sizin açınızdan da üzücü oldu umarım daha da çok alışır sizinki de
mortsvivants Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 12 Eki 2024 Mesajlar 3,345 Tepkime puanı 1,217 Puanları 9 15 Nis 2025 #69 Burçak A.' Alıntı: Ya ne güldüm Nolmuş yani tombikim kafesini seviyorsa Genişletmek için tıkla ... Duygularııım darmadağıın anlayamazsın dırırırım.. bendeki kalp sende olsa taşıyamazsııın dırırım..
Burçak A.' Alıntı: Ya ne güldüm Nolmuş yani tombikim kafesini seviyorsa Genişletmek için tıkla ... Duygularııım darmadağıın anlayamazsın dırırırım.. bendeki kalp sende olsa taşıyamazsııın dırırım..
M muhabbetkuşu.paşa Müdavim Katılım 20 Ağu 2024 Mesajlar 660 Tepkime puanı 557 Puanları 93 15 Nis 2025 #70 nazir' Alıntı: Watch unnamed | Streamable başardım sonunda Genişletmek için tıkla ... Süper hiç bir kuşun dal daldarıya hayır demeyeceğini biliyorum
nazir' Alıntı: Watch unnamed | Streamable başardım sonunda Genişletmek için tıkla ... Süper hiç bir kuşun dal daldarıya hayır demeyeceğini biliyorum
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,411 Tepkime puanı 22,963 Puanları 113 15 Nis 2025 #71 mortsvivants' Alıntı: Duygularııım darmadağıın anlayamazsın dırırırım.. bendeki kalp sende olsa taşıyamazsııın dırırım.. Genişletmek için tıkla ... Onu da öyle sevdik
mortsvivants' Alıntı: Duygularııım darmadağıın anlayamazsın dırırırım.. bendeki kalp sende olsa taşıyamazsııın dırırım.. Genişletmek için tıkla ... Onu da öyle sevdik
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,411 Tepkime puanı 22,963 Puanları 113 15 Nis 2025 #72 muhabbetkuşu.paşa' Alıntı: Süper hiç bir kuşun dal daldarıya hayır demeyeceğini biliyorum Genişletmek için tıkla ... Fıstık hariç
muhabbetkuşu.paşa' Alıntı: Süper hiç bir kuşun dal daldarıya hayır demeyeceğini biliyorum Genişletmek için tıkla ... Fıstık hariç
N nazir Paylaşımcı Katılım 12 Nis 2025 Mesajlar 206 Tepkime puanı 194 Puanları 43 15 Nis 2025 #73 mortsvivants' Alıntı: Duygularııım darmadağıın anlayamazsın dırırırım.. bendeki kalp sende olsa taşıyamazsııın dırırım.. Genişletmek için tıkla ... Sesli güldüm. Baya dertlemdirmis sizi
mortsvivants' Alıntı: Duygularııım darmadağıın anlayamazsın dırırırım.. bendeki kalp sende olsa taşıyamazsııın dırırım.. Genişletmek için tıkla ... Sesli güldüm. Baya dertlemdirmis sizi
mortsvivants Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 12 Eki 2024 Mesajlar 3,345 Tepkime puanı 1,217 Puanları 9 15 Nis 2025 #74 Burçak A.' Alıntı: Onu da öyle sevdik Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle biz bu deliyi böyle kabullendik napalım..
Burçak A.' Alıntı: Onu da öyle sevdik Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle biz bu deliyi böyle kabullendik napalım..
N nazir Paylaşımcı Katılım 12 Nis 2025 Mesajlar 206 Tepkime puanı 194 Puanları 43 15 Nis 2025 #75 muhabbetkuşu.paşa' Alıntı: Süper hiç bir kuşun dal daldarıya hayır demeyeceğini biliyorum Genişletmek için tıkla ... Çaktırmadan çaktırmadan geliyor birde
muhabbetkuşu.paşa' Alıntı: Süper hiç bir kuşun dal daldarıya hayır demeyeceğini biliyorum Genişletmek için tıkla ... Çaktırmadan çaktırmadan geliyor birde
mortsvivants Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 12 Eki 2024 Mesajlar 3,345 Tepkime puanı 1,217 Puanları 9 15 Nis 2025 #76 nazir' Alıntı: Sesli güldüm. Baya dertlemdirmis sizi Genişletmek için tıkla ... 8 ay çabaladım taş olsa çatlar diyormuşum.. ben sigara kullanmıyorum biriniz yerime yakın..
nazir' Alıntı: Sesli güldüm. Baya dertlemdirmis sizi Genişletmek için tıkla ... 8 ay çabaladım taş olsa çatlar diyormuşum.. ben sigara kullanmıyorum biriniz yerime yakın..
M muhabbetkuşu.paşa Müdavim Katılım 20 Ağu 2024 Mesajlar 660 Tepkime puanı 557 Puanları 93 15 Nis 2025 #77 nazir' Alıntı: Çaktırmadan çaktırmadan geliyor birde Genişletmek için tıkla ... Öyleler sonra dal darı yetişmiyor çokta alıştırmayın, canavar gibi yiyorlar
nazir' Alıntı: Çaktırmadan çaktırmadan geliyor birde Genişletmek için tıkla ... Öyleler sonra dal darı yetişmiyor çokta alıştırmayın, canavar gibi yiyorlar
M muhabbetkuşu.paşa Müdavim Katılım 20 Ağu 2024 Mesajlar 660 Tepkime puanı 557 Puanları 93 15 Nis 2025 #78 nazir' Alıntı: Çaktırmadan çaktırmadan geliyor birde Genişletmek için tıkla ... Her petshopa gittiğimde bir paket alıyorum artık alışkanlık olmuş bende
nazir' Alıntı: Çaktırmadan çaktırmadan geliyor birde Genişletmek için tıkla ... Her petshopa gittiğimde bir paket alıyorum artık alışkanlık olmuş bende
N nazir Paylaşımcı Katılım 12 Nis 2025 Mesajlar 206 Tepkime puanı 194 Puanları 43 15 Nis 2025 #79 muhabbetkuşu.paşa' Alıntı: Öyleler sonra dal darı yetişmiyor çokta alıştırmayın, canavar gibi yiyorlar Genişletmek için tıkla ... Muhabbet kuşundan biliyorum çok vermiyorum. Sonra normal yem istemiyor
muhabbetkuşu.paşa' Alıntı: Öyleler sonra dal darı yetişmiyor çokta alıştırmayın, canavar gibi yiyorlar Genişletmek için tıkla ... Muhabbet kuşundan biliyorum çok vermiyorum. Sonra normal yem istemiyor
N nazir Paylaşımcı Katılım 12 Nis 2025 Mesajlar 206 Tepkime puanı 194 Puanları 43 15 Nis 2025 #80 mortsvivants' Alıntı: 8 ay çabaladım taş olsa çatlar diyormuşum.. ben sigara kullanmıyorum biriniz yerime yakın.. Genişletmek için tıkla ... Şuan ne durumda peki. Alışmıştır muhtemelen
mortsvivants' Alıntı: 8 ay çabaladım taş olsa çatlar diyormuşum.. ben sigara kullanmıyorum biriniz yerime yakın.. Genişletmek için tıkla ... Şuan ne durumda peki. Alışmıştır muhtemelen