• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Nasıl alıştırabilirim?

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba muhabbet kuşum var. Yavru dişi. Kafesin içinde direkt parmağıma geliyor çünkü dışarı çıkartacağımı düşünüyor. Dışarı çıkıncada yanıma yaklaşmıyor. Disarda kendime nasil alistirabilirim.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar merhaba muhabbet kuşum var. Yavru dişi. Kafesin içinde direkt parmağıma geliyor çünkü dışarı çıkartacağımı düşünüyor. Dışarı çıkıncada yanıma yaklaşmıyor. Disarda kendime nasil alistirabilirim.
Merhaba ablacığım, perde yöntemi deneyebilirsin 😊

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kafeste iyice alıstırınca ve sonrasında daldarıyla alıştırabilirsiniz

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla bi kez yaptım üstümde biraz durdu sonra perdede devam etti.

Daldari elimden asla yemiyor. Kafeste direkt atliyo zaten elime
Ablacığım 1 defa olmaz zaten günde 2-3 defa ve en az 1 hafta, perde arkası 15 - 30 dk

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Vallahi, ilk kez bir kuşuma perde eğitimi verdim, Ağustos ayında, o beni eğitti mübarek🤣🤣🤣perdeler zebra, kanter içinde kaldım, 10 gün boyunca perde arkasındaydık🤣 bir gün eğitime hazırlanırken hopp koluma geldi🥰
Benmi başardım arkadaş mı başardı bilemiyorum 🤣🤣🤣

Şeyma D.

Paylaşımcı
Vallahi, ilk kez bir kuşuma perde eğitimi verdim, Ağustos ayında, o beni eğitti mübarek🤣🤣🤣perdeler zebra, kanter içinde kaldım, 10 gün boyunca perde arkasındaydık🤣 bir gün eğitime hazırlanırken hopp koluma geldi🥰
Benmi başardım arkadaş mı başardı bilemiyorum 🤣🤣🤣
Bence acımış yeter artık gideyim de bitsin eziyeti demiş 😂 Valla küçücükler ama bizimle iyi oynuyorlar. Ben benimkilerin kölesi gibiyim. Canları isterse benimle oyun oynuyorlar istemezlerse ısırıp gidiyorlar 🤷🏻‍♀️

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bence acımış yeter artık gideyim de bitsin eziyeti demiş 😂 Valla küçücükler ama bizimle iyi oynuyorlar. Ben benimkilerin kölesi gibiyim. Canları isterse benimle oyun oynuyorlar istemezlerse ısırıp gidiyorlar 🤷🏻‍♀️
Şimdi yapışık beyefendi, odadan çıktığım an anneee diyor, geliyorum diye sesleniyorum🥰🤣🤣

Üst Alt