• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Nane yağı zarar verir mi?

dero

Aktif Üye
Merhabalar. Bu sabah odadaki peteğin altına nane yağı sürdüm karıncaları kaçırmak için (kesin çözüm) çünkü odayı bir anda karınca bastı. Kuşları da oturma odasına götürdüm. Saatlerdir penceler açık olmasına rağmen koku çok yoğun. Kuşları buraya tekrar getirsem bir zararı olur mu? Geceyi rahatça geçirebilecekleri başka bir oda yok maalesef evde (TV, sıcaklık gibi faktörlerden).

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar. Bu sabah odadaki peteğin altına nane yağı sürdüm karıncaları kaçırmak için (kesin çözüm) çünkü odayı bir anda karınca bastı. Kuşları da oturma odasına götürdüm. Saatlerdir penceler açık olmasına rağmen koku çok yoğun. Kuşları buraya tekrar getirsem bir zararı olur mu? Geceyi rahatça geçirebilecekleri başka bir oda yok maalesef evde (TV, sıcaklık gibi faktörlerden).
Merhaba fazla koku ciğerlerini çok etkiler, havadaki oksijen onlar için gerekli, hasta olabilirler, yoğunluk çok fazlaysa nefeste güçlük çekerler, üstelik sabaha kadar😔
Başka bir odada iyce üzerlerine örtün

Üst Alt