Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 11,391 Tepkime puanı 17,623 Puanları 999 Salı saat 00:12'de #1 @EzgiA canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle Boncukla uzun ve sağlıklı yaşlar diliyorum iyiki doğdun
@EzgiA canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle Boncukla uzun ve sağlıklı yaşlar diliyorum iyiki doğdun
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 30,579 Tepkime puanı 36,743 Puanları 999 Salı saat 10:29'de #2 Aslı Ö.' Alıntı: @EzgiA canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle Boncukla uzun ve sağlıklı yaşlar diliyorum iyiki doğdun Genişletmek için tıkla ... Merhaba @EzgiA mutlu seneler dilerim sevdiklerin ailen ve minik can dostlarınla birlikte çokkkk güzel yıllarınız olsun
Aslı Ö.' Alıntı: @EzgiA canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle Boncukla uzun ve sağlıklı yaşlar diliyorum iyiki doğdun Genişletmek için tıkla ... Merhaba @EzgiA mutlu seneler dilerim sevdiklerin ailen ve minik can dostlarınla birlikte çokkkk güzel yıllarınız olsun
Uygar Tutkulu Kıdemli Üye Katılım 27 Mar 2026 Mesajlar 752 Tepkime puanı 739 Puanları 93 Yaş 22 Salı saat 11:21'de #3 Aslı Ö.' Alıntı: @EzgiA canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle Boncukla uzun ve sağlıklı yaşlar diliyorum iyiki doğdun Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun ablacım nice mutlu senelere
Aslı Ö.' Alıntı: @EzgiA canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle Boncukla uzun ve sağlıklı yaşlar diliyorum iyiki doğdun Genişletmek için tıkla ... Doğum günün kutlu olsun ablacım nice mutlu senelere
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 3,737 Tepkime puanı 6,706 Puanları 999 Salı saat 16:08'de #4 Aslı Ö.' Alıntı: @EzgiA canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle Boncukla uzun ve sağlıklı yaşlar diliyorum iyiki doğdun Genişletmek için tıkla ... Canım benim canım arkadaşım iyi ki varsın çok mutlu oldum gece de unutmadın zaten Seni tanıdığım için çok mutluyum iyi ki varsın hep birlikte inşallah
Aslı Ö.' Alıntı: @EzgiA canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle Boncukla uzun ve sağlıklı yaşlar diliyorum iyiki doğdun Genişletmek için tıkla ... Canım benim canım arkadaşım iyi ki varsın çok mutlu oldum gece de unutmadın zaten Seni tanıdığım için çok mutluyum iyi ki varsın hep birlikte inşallah
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 3,737 Tepkime puanı 6,706 Puanları 999 Salı saat 16:09'de #5 Demet bükay' Alıntı: Merhaba @EzgiA mutlu seneler dilerim sevdiklerin ailen ve minik can dostlarınla birlikte çokkkk güzel yıllarınız olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ablacığım hep birlikte inşallah güzel yıllarımız olsun
Demet bükay' Alıntı: Merhaba @EzgiA mutlu seneler dilerim sevdiklerin ailen ve minik can dostlarınla birlikte çokkkk güzel yıllarınız olsun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ablacığım hep birlikte inşallah güzel yıllarımız olsun
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 3,737 Tepkime puanı 6,706 Puanları 999 Salı saat 16:09'de #6 Uygar' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun ablacım nice mutlu senelere Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ablacığım.
Uygar' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun ablacım nice mutlu senelere Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ablacığım.
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,356 Tepkime puanı 31,546 Puanları 1,999 Yaş 43 Salı saat 19:34'de #7 Ezgi hanım doğum gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum nice mutlu yıllara hep birlikte
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 3,737 Tepkime puanı 6,706 Puanları 999 Salı saat 20:35'de #8 Şehmus BAKIR' Alıntı: Ezgi hanım doğum gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum nice mutlu yıllara hep birlikte Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Şehmus Bey Amin Hep birlikte inşallah
Şehmus BAKIR' Alıntı: Ezgi hanım doğum gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum nice mutlu yıllara hep birlikte Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Şehmus Bey Amin Hep birlikte inşallah
nymeria Eski Forumcu Şampiyon Üye Yardımsever üye Katılım 5 Şub 2022 Mesajlar 1,172 Tepkime puanı 2,701 Puanları 113 Salı saat 21:09'de #9 @EzgiA Doğum gününüz kutlu olsun, nice sağlıklı ve huzurlu yaşlara Harika bir yıl olsun sizin ve sevdikleriniz için
@EzgiA Doğum gününüz kutlu olsun, nice sağlıklı ve huzurlu yaşlara Harika bir yıl olsun sizin ve sevdikleriniz için
ezgi99 Müdavim Katılım 13 Haz 2025 Mesajlar 573 Tepkime puanı 305 Puanları 63 Salı saat 22:14'de #10 Ezgi ablam doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara İnşallah sevdiklerinle birlikte
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 3,737 Tepkime puanı 6,706 Puanları 999 Salı saat 22:44'de #11 nymeria' Alıntı: @EzgiA Doğum gününüz kutlu olsun, nice sağlıklı ve huzurlu yaşlara Harika bir yıl olsun sizin ve sevdikleriniz için Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Amin Hep Birlikte İnşallah 🩷
nymeria' Alıntı: @EzgiA Doğum gününüz kutlu olsun, nice sağlıklı ve huzurlu yaşlara Harika bir yıl olsun sizin ve sevdikleriniz için Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Amin Hep Birlikte İnşallah 🩷
EzgiA Eski Forumcu Moderatör Etkinlik Uzmanı Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 26 May 2024 Mesajlar 3,737 Tepkime puanı 6,706 Puanları 999 Salı saat 22:44'de #12 ezgi99' Alıntı: Ezgi ablam doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara İnşallah sevdiklerinle birlikte Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim canım
ezgi99' Alıntı: Ezgi ablam doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara İnşallah sevdiklerinle birlikte Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim canım
ezgi99 Müdavim Katılım 13 Haz 2025 Mesajlar 573 Tepkime puanı 305 Puanları 63 Salı saat 23:08'de #13 EzgiA' Alıntı: Çok teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla ... Rica ederim ablacığım