Mert.
Eski Forumcu
MERABALAR bu ırk mutasyonmu yada. İrkmı özel irkmı ve adı ne söylersiniz bu Cinsi ne bunun. Çok şaşırıyorum ırkı ne video birakiyorum
Albino kuşu turuncuya boyamışlar gibi ya maşallah ne güzel o öyleMERABALAR bu ırk mutasyonmu yada. İrkmı özel irkmı ve adı ne söylersiniz bu Cinsi ne bunun. Çok şaşırıyorum ırkı ne video birakiyorum
Albino kuşu turuncuya boyamışlar gibi ya maşallah ne güzel o öyle
Hocalarımız yazar ben ilk defa gördüm çok güzelIrkı önemli bunun çok merak ettim simdi. Irkını güvercini Noyan gordumde bunu muhabbet kuşu Noyan göremedim
boyada olabilirHavucu fazla kaçırmış gibi bi hali var
"O son havucu yemeyecektim"Havucu fazla kaçırmış gibi bi hali var
Hiç güleceğim yoktu abi floryo kuşları. Ne oluyor geçen haftalar yanında. Takildigim petshop bir evden cagirdigilar bu kuş düşmüş kanadinmi sakatlamis flan aldı getirdi küçük kanarya kafesine koydu orda duruyor hala ne işe yarar bu kuş. Makale varmiBoyamışlar bunu öyle bir renkte muhabbet kuşu yok size başımızdan geçen bir olayı anlatayım da gülün biraz bundan 12 yıl önce Bursa'ya pazara mutasyon Florya almaya giden iki kuşçu arkadaşım bunlardan biri petshop ve ben dükkanına bakıyordum bir çift Florya sarı renginde alıp getirdiler tabi hayal kuruyorlar bunları üretirsek Türkiye de ilk olcaz vs. Kuşları salmaya attık havalar sıcak tâbi banyo veriyoruz kuşlar tüyünü atsın toparlansin diye aradan bir hafta geçmeden kuşlar renk değiştirmeye başladı neyse iki hafta sonra sarı kuşlar aşağıdaki Rengi almaya başladı meğersem aldıkları çingene boyamış kuşları Ekli dosyayı görüntüle 34525
Florya bizim doğa kuşumuz kardeşim harika makaralı bir ötüşü vardır ülkemizde yarışmaları vardı ama sanırım kaldırıldı ben müsait olunca makalesini yazarım inşallahHiç güleceğim yoktu abi floryo kuşları. Ne oluyor geçen haftalar yanında. Takildigim petshop bir evden cagirdigilar bu kuş düşmüş kanadinmi sakatlamis flan aldı getirdi küçük kanarya kafesine koydu orda duruyor hala ne işe yarar bu kuş. Makale varmi
Olur abiFlorya bizim doğa kuşumuz kardeşim harika makaralı bir ötüşü vardır ülkemizde yarışmaları vardı ama sanırım kaldırıldı ben müsait olunca makalesini yazarım inşallah
Büyük travmaBoyamışlar bunu öyle bir renkte muhabbet kuşu yok size başımızdan geçen bir olayı anlatayım da gülün biraz bundan 12 yıl önce Bursa'ya pazara mutasyon Florya almaya giden iki kuşçu arkadaşım bunlardan biri petshop ve ben dükkanına bakıyordum bir çift Florya sarı renginde alıp getirdiler tabi hayal kuruyorlar bunları üretirsek Türkiye de ilk olcaz vs. Kuşları salmaya attık havalar sıcak tâbi banyo veriyoruz kuşlar tüyünü atsın toparlansin diye aradan bir hafta geçmeden kuşlar renk değiştirmeye başladı neyse iki hafta sonra sarı kuşlar aşağıdaki Rengi almaya başladı meğersem aldıkları çingene boyamış kuşları Ekli dosyayı görüntüle 34525
Şimdi instagramda karşıma çıktı bu. Sahibi efekt olduğunu yazmış yorumlarda. Seninde bilgin olsun Mertçim.MERABALAR bu ırk mutasyonmu yada. İrkmı özel irkmı ve adı ne söylersiniz bu Cinsi ne bunun. Çok şaşırıyorum ırkı ne video birakiyorum
Ciddenmi. Kübra abla olabilir tşk ederimŞimdi instagramda karşıma çıktı bu. Sahibi efekt olduğunu yazmış yorumlarda. Seninde bilgin olsun Mertçim.