• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Multivitamin

İbrahim0423

Yeni Üye
Ben bu arkadaş için multivitamin aldım bi sıkıntısı yok gibi maşallah çok hareketli ve uyukluyor enerjiyi hemen tüketiyor takviye için aldım ne kadar damlatayım ve kaç saatte bir değiştireyim

Çimen.2ii

Aktif Üye
Aslında yazması gerekli. Yani 100ml suya kac damla olacağı. 4 ile 6 damla arasında heralde. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaklardır 👍

Özkan

Aktif Üye
Ben bu arkadaş için multivitamin aldım bi sıkıntısı yok gibi maşallah çok hareketli ve uyukluyor enerjiyi hemen tüketiyor takviye için aldım ne kadar damlatayım ve kaç saatte bir değiştireyim
Bunlar kaliteli multivitamin ler değil 100 ML suluğa muhabbet kuşu için 10 15 damla 100 ML suluğa sultan için 15 20 damla 24 saat sonra değiştirin 1 tam suluk ziyan olur yarım suluk damla da yarım şeklinde

Çimen.2ii

Aktif Üye
Bunlar kaliteli multivitamin ler değil 100 ML suluğa muhabbet kuşu için 10 15 damla 100 ML suluğa sultan için 15 20 damla 24 saat sonra değiştirin 1 tam suluk ziyan olur yarım suluk damla da yarım şeklinde
Bende kullanıyorum da ordan tahmin yürüttüm ama benim kullandığım Gerwit-w

İbrahim0423

Yeni Üye
7 damla damlattım suluğa takviye amaçlı almıştım zaten teşekkürler tavsiyeleriniz için

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Suyunu kış aylarında maksimum yarım günden fazla bekletmeyin. Yaz aylarinda 6-8 saat arasında alın. Haftada 1 defa tüy döneminde 2 defa yeterli olur. İyi malzemelerle harmanlanmış bir mama elinizdeki vitaminden daha iyi olur.

İbrahim0423

Yeni Üye
Bu 8-9 günde 3 kere verdim şimdi kafesin üstüne çıktı dışkısı böyle açıldı nedeni nedir araştırdım bulamadım
Suyunu kış aylarında maksimum yarım günden fazla bekletmeyin. Yaz aylarinda 6-8 saat arasında alın. Haftada 1 defa tüy döneminde 2 defa yeterli olur. İyi malzemelerle harmanlanmış bir mama elinizdeki vitaminden daha iyi olur.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben bu tarz ürünlere peek güvenmiyorum multivitamin olarak kaliteli ürün istersen başka vitaminler önerebilirim

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bu 8-9 günde 3 kere verdim şimdi kafesin üstüne çıktı dışkısı böyle açıldı nedeni nedir araştırdım bulamadım
Verdiğin ilaç kaynaklı dışkı renk değişimi olur veya ayrıyetten başka bir takviye ek gıda kullanıyorsan dışkı renginde değişiklik gözlemleniz eğer maddi durumunuza uyarsa önerdiklerimi uymazsa en azından avisol plus kullananlar çok (ben kullanmıyorum).

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben bulamadim buralarda gervit w yi bunu aldim internettede 50mlik vardi ama 1 ltlik şişeden bölme yaziyordu güvenemedim açıkçası biraz daha bakıcam teşekkürler
Gr pet ürünleri Akyol kardeşler gibi yerlerden alın internet üzerinden alacaksaniz