• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhhabbet kuşu ishal

PoyrazA

Aktif Üye
şimdi patates ve yumurta haşlıyorum sarısını çıkarıp onu vericem

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
@Demet bükay @Şehmus BAKIR selamlar kuşumun halsizliği hala geçmedi yem yiyor su içiyor günlük su değişimlerini yapıyorum ama yemlikte vb uyuya kalıyor kafese tıklatmama rağmen gene halsiz ama uyanıyor sonrasında geri uyuya kalıyor yukarıda video ve fotoğraf eklemiştim lütfen yardımcı olurmusunuz
Merhaba minik can dostunuzun uyuması yemlikte kalması dermansızlıktan ve enfeksiyondan kaynaklı olabilir. Dışkılar normal değil, mümkünse Zeolitli besleme yapın. Kursaktan elbesleme maması ile Zeolit Tozu karıştırılarak yapılır mama ve şiringalı aparat ile ağızdan kursağa verilir. O ilaçları kullandıysan bağışıklık düşer, antibiyotik kötü bakteriyi sökerken bağırsak florasındaki iyi bakterileri de söker atar, ishal olur ve zayıflamaya başlar. Kuşu kontrol edin, gögüs kemiği çıkmış mı, hassas tartınız varsa kaç gr?
Yem yiyor gibi gelir yemez, gözlemleyin lütfen
Bende Ankara da ikamet ediyorum, Zeolit Tozu var fazla yarın verebilirim gelirseniz, çocuğun Beslenmesi gerekli. El besleme maması ile
Zeolit tozu kursağı bakteri den uzaklaştırır, sindirimi düzenler, bağırsak florasını dengeler, ishali keser, bakteriyi yok eder😊🤲

PoyrazA

Aktif Üye
Merhaba minik can dostunuzun uyuması yemlikte kalması dermansızlıktan ve enfeksiyondan kaynaklı olabilir. Dışkılar normal değil, mümkünse Zeolitli besleme yapın. Kursaktan elbesleme maması ile Zeolit Tozu karıştırılarak yapılır mama ve şiringalı aparat ile ağızdan kursağa verilir. O ilaçları kullandıysan bağışıklık düşer, antibiyotik kötü bakteriyi sökerken bağırsak florasındaki iyi bakterileri de söker atar, ishal olur ve zayıflamaya başlar. Kuşu kontrol edin, gögüs kemiği çıkmış mı, hassas tartınız varsa kaç gr?
Bende Ankara da ikamet ediyorum, Zeolit Tozu var fazla yarın verebilirim gelirseniz, çocuğun Beslenmesi gerekli. El besleme maması ile
Zeolit tozu kursağı bakteri den uzaklaştırır, sindirimi düzenler, bağırsak florasını dengeler, ishali keser, bakteriyi yok eder😊🤲
tabiki gelebilirim kuşuda getirebilirim elimi ıssırıyor nasıl elime alcam

PoyrazA

Aktif Üye
he bu arada veterinere götürdüğümde kilosuna iyi demişti

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
tabiki gelebilirim kuşuda getirebilirim elimi ıssırıyor nasıl elime alcam
İKursaktan besleme yapamazsanız isterseniz bana bırakın 1 hafta bakıyım evim müsait zeolitli besleme yaparım, Allah ın izniyle düzelir, elimizden geleni yaparız gerisi takdiri ilahi
Sizi bilgilendiririm,

PoyrazA

Aktif Üye
İKursaktan besleme yapamazsanız isterseniz bana bırakın 1 hafta bakıyım evim müsait zeolitli besleme yaparım, Allah ın izniyle düzelir, elimizden geleni yaparız gerisi takdiri ilahi
Sizi bilgilendiririm,
yarın yanınıza geldiğimde konuşsak sizin için uygun olurmu her ihtimale karşı kuşlarıda getiririm

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
No yazdım posta kutusunda(dm)

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
whatsapptan ulaştım çok teşekkür ederim
Minik can dostlarımızı aldım, Zeolit tozunu kullandım, beslemeyi kursaktan yaptım, her iki kuşada, tedbir olsun, sularına Gervit-w damlattım, grit kum(hemen yediler, kalamar kemiği, yem verdim, kafesi değiştirdim, dişi ishal, japonesler🤲😊, minicikler
7 gün 1 sefer zeolitli akşam normal elbeslemesi yapacağım kursaktan.
Allah ın izniyle tedaviye başladım
Gerisi takdiri ilahi 🤲🤲😊💓
@Şehmus BAKIR 😊
@The Search
@Doğacı
@Aslı Ö.
@Mustafa27
@cicikuşdodo
@Dino

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Minik can dostlarımızı aldım, Zeolit tozunu kullandım, beslemeyi kursaktan yaptım, her iki kuşada, tedbir olsun, sularına Gervit-w damlattım, grit kum(hemen yediler, kalamar kemiği, yem verdim, kafesi değiştirdim, dişi ishal, japonesler🤲😊, minicikler
7 gün 1 sefer zeolitli akşam normal elbeslemesi yapacağım kursaktan.
Allah ın izniyle tedaviye başladım
Gerisi takdiri ilahi 🤲🤲😊💓
@Şehmus BAKIR 😊
@The Search
@Doğacı
@Aslı Ö.
@Mustafa27
@cicikuşdodo
@Dino
Bu arada @PoyrazA ile tanıştım maşallah çok yakışıklı bir delikanlı😊🤲💓

Üst Alt