• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabet Kuşum Uçuyordu Şimdi Uçamıyor

Kerim Limon

Yeni Üye
Hocam bide bu süreç içerisnde dışardamı kalsın yoksa kafes içersindemi şuan kafesin üzerinde takılıyor uçmayı Denetirmeye çalışıyorum Kafese doğru gidiyor Ama tabi gücü olmadığı tam gidemiyor sizce dışardamı içerdemi kalsın ?
Sizin tek kuş olduğu için 100 ml fazla gelir. 10 yada 20 ml yeterli olur. 6 ay içinde tüketilmesi daha uygun oluyor. Saklanma koşullarına göre bu süre biraz daha uzayabilir. Bizler mamaist ten alıyoruz sizde bakın isterseniz.
Hocam şu sorumuda yanıtlayabilirmisiniz müsait olduğunuzda

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam işim olduğu için dönüş yapamadım peki bizim ekstradan kanat egzersi yapmamıza gerek varmı ?
Kanat egzersizi dediğim gözetiminizde kendi haline bırakın uçsun. Uçmuyorsa parmağıza konsun siz parmağınızı yavaşça aşağı yukarı hareket ettirin öyle yapınca açacaktır zaten kanatlarını. Benim yavrumda uçamıyor arada o şekilde yapıyorum. Takviyeleri de sağlayın.

Son düzenleme:

Kerim Limon

Yeni Üye
Kanat egzersizi dediğim gözetiminizde kendi haline bırakın uçsun. Uçmuyorsa parmağıza konsun siz parmağınızı yavaşça aşağı yukarı hareket ettirin öyle yapınca açacaktır zaten kanatlarını. Benim yavrumda uçamıyor arada o şekilde yapıyorum. Takviyeleri de sağlayın.
İyi günler hocam ilaçlar geldide ilaçları nasıl saklayalım bozulmasın diye hemen ?

Kerim Limon

Yeni Üye
Güneş almayan serin ve kuru yerde saklayın. Buzdolabı olmasın. Ayrıca ilaç değil takviye 😊
Hocam birşey söyliycem Benim Kuşum Uçmuyor Benim gözetimim altında veya kendisi kafes kapağı açık hala uçmuyor eskiden kafese girmezdi şimdi çıkmıyor bide yavruken ben çok bakamadım kendi elime almaya Çalıştığımda bende kaçıyor bana olan güveni varsada yok oluyor nasıl çözücem bu güven sorununu ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam birşey söyliycem Benim Kuşum Uçmuyor Benim gözetimim altında veya kendisi kafes kapağı açık hala uçmuyor eskiden kafese girmezdi şimdi çıkmıyor bide yavruken ben çok bakamadım kendi elime almaya Çalıştığımda bende kaçıyor bana olan güveni varsada yok oluyor nasıl çözücem bu güven sorununu ?
Sız yeni mi ilgilenmeye başladınız. Eğer öyleyse size karşı yabancılık çekiyor olabilir. Videosunu ekler misiniz bir görelim.

Kerim Limon

Yeni Üye
Sız yeni mi ilgilenmeye başladınız. Eğer öyleyse size karşı yabancılık çekiyor olabilir. Videosunu ekler misiniz bir görelim.
Eskiden bu viedoda acayip bir şekilde geri çekiliyor önceden yine böyle geri çekilip ısırıyordu ama sonra elime gelirdi ilgilenirdi sonra tekrardan yuvasına dönerdi şimdi eskisi gibi değil Watch unnamed | Streamable

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Eskiden bu viedoda acayip bir şekilde geri çekiliyor önceden yine böyle geri çekilip ısırıyordu ama sonra elime gelirdi ilgilenirdi sonra tekrardan yuvasına dönerdi şimdi eskisi gibi değil Watch unnamed | Streamable
Ben elinize gelmemesinin sebebini ilgisizliğe vuruyorum. Avcunuzdan daldarı verin yem ikram edin bol bol. Kafesin içindeyken gidin bol bol konuşun. Yavrunuz kafes dışındayken karşısında sebze yiyin meyve yiyin ağzınızı şapırdatarak 😊 işe yarayabilir. Birazda sabredin.

Kerim Limon

Yeni Üye
Ben elinize gelmemesinin sebebini ilgisizliğe vuruyorum. Avcunuzdan daldarı verin yem ikram edin bol bol. Kafesin içindeyken gidin bol bol konuşun. Yavrunuz kafes dışındayken karşısında sebze yiyin meyve yiyin ağzınızı şapırdatarak 😊 işe yarayabilir. Birazda sabredin.
Hocam önceden Solonun ortasından Kafese Doğru giderken hep kafesinin Kapısana felan düşerdi şimdi Kafesin üzerine çıkmaya başarabiliyor uçarak dediklerinizide yapıcam muhabbet kuşların dayanamıycağı sebze meyve varmı ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam önceden Solonun ortasından Kafese Doğru giderken hep kafesinin Kapısana felan düşerdi şimdi Kafesin üzerine çıkmaya başarabiliyor uçarak dediklerinizide yapıcam muhabbet kuşların dayanamıycağı sebze meyve varmı ?
Mevsiminde meyve verebilirsiniz. Biraz karakterle alakalı kimisi meyve sebzeye hayır demez çok sever kimisi sevmez. Ama karşısında yiyeceğiniz zaman merak edip gelecektir yanınıza. Sız takviyeleri aksamadan kullanın. Kalsiyum desteği de sağlayın.

Kerim Limon

Yeni Üye
Hocam bu fotapraftaki dışkılar normalmi yoksa anorml bir şey varmı uçuk tekrarı yapıyorduk Parmağımı alıp Havaya bırakıyordum biraz dinlediğimiz zaman buraya koydum bi sorun varmı bu dışkılarda IMG_0686.jpeg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam bu fotapraftaki dışkılar normalmi yoksa anorml bir şey varmı uçuk tekrarı yapıyorduk Parmağımı alıp Havaya bırakıyordum biraz dinlediğimiz zaman buraya koydum bi sorun varmı bu dışkılarda Ekli dosyayı görüntüle 66184
Heyecana bağlı yada gün içindeki performansa bağlı olarak dışkıda değişim olabilir. Sız gece uyuyacaği zaman kafes tabanına beyaz kağıt yada kağıt havlu koyun. Sabah dışkılara bakın formu nasıl. Yada buraya ekleyin bakalım yorum yapalım. Anormal bir durum var mı.

Üst Alt