• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabet kus yaralanma

Derya dogan

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yaralanma
Hastalık Belirti Tarihi
26 Kas 2021
Kullanılan İlaç
Yok
1 tane ciftim var ve es oldular yuva hazirligin daydi 1 hafta dir elemiyodum ve bugun temizligim dedim ve disi sinirlenip erkegin kafasini delmis disinin de ayagi kanamis acil lutfen veterilene gidemiyorum ne yapabilirim

Bahar Y.

Müdavim
Çok ciddi zarar vermiş erkeği ayırın, iyice temizledikten sonra terramycin deri merhemi sürün, hareketlerinde farklılık var mı kuşun

Derya dogan

Yeni Üye
Çok ciddi zarar vermiş erkeği ayırın, iyice temizledikten sonra terramycin deri merhemi sürün, hareketlerinde farklılık var mı kuşun
Yok hic bisey disinin yanina koydum tekrar azina kustu kavga etmiyolar yumurta var poposunda hamile ayirmam dogru olurmu ki

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yuva yapmış kuşun altı temizlenmez o pislettikce siz üsten hemstir talaşı dökün strese girmişler muhtemelen siz kafesi temizlerken erkek yuvaya girdi dişi de panikle erkeğin kafasını deldi. Kafesi ya temizlemeyin dediğim yöntemi uygulayın yada çekmeceli kafes edinin kendinize bir dahaki kuluçkaya bazi kuşlar için problem olmayabiliyor bazıları böyle yapabiliyor

Derya dogan

Yeni Üye
Yuva yapmış kuşun altı temizlenmez o pislettikce siz üsten hemstir talaşı dökün strese girmişler muhtemelen siz kafesi temizlerken erkek yuvaya girdi dişi de panikle erkeğin kafasını deldi. Kafesi ya temizlemeyin dediğim yöntemi uygulayın yada çekmeceli kafes edinin kendinize bir dahaki kuluçkaya bazi kuşlar için problem olmayabiliyor bazıları böyle yapabiliyor
Aynen erkek disiyi panikleti ondan oldu bunlar simdilik elemiycem hic bakalim yara iylesirmi kendiliginden