• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Takip Edelim Muhabbetkuşu popo Dışkı yapışması ve Yardım Talebi

GülbeyazMaviş

Yeni Üye
Arkadaşlar Muhabbet kuşum Albino Dışkı yapısıyor poposuna Dışkısı normal ama dışkıya dokundum Buz gibi ne yapmam gerekir

Birde Hasta 2 Kedi ve Muhabbetkuşum var Albino Bu Kanalları Youtube tiktok hesaplarını Takip ederseniz Sevinirim Anne Kedi hasta karnı 9 Aydır şiş ve kurumama fazla yemiyor et ve tavuk istiyor ama benim Aylık 500 tl harçlık veriyolar üzülüyorum param yetmiyir yavru kedi Kızı Bu Annenin ve üst solunum probremi var ve arka dişi çürümüş Kuru mama verince bazen geri atıyor ve Sancıdan Diş olan bölümü okşamamı istiyor bende okşuyorum Coğu zaman yanlarında değilim 1 saat ilgilene biliyorum bu tatlıların adına bu yüzden takip edip beğenirseniz Kanal büyür belki para kazanıp yaşmama yada Tedavisini yaptırıp iyileşir Mahalledeki Tüm kediler hasta ve karınları aç ve susuzlar ben kapımın önüne onlara göre su vidonu ayarladım su içiyolar ama anca 2 kediye kurumama destegi sağlayabiliyorum yardım ederseniz sevinirim bu canların karınları doyar en azından Kanala Abone beğeni ve yorum bu bir kap mama yediye etme yardımı olur Rica Ediyorum sizden inşaallah Site yönetimi Bu ilana izin verir Rica ediyorum çünkü başka gidecek kapı yok Belediye ye bayramdan önce haber verdim ama Kayıt yapıldı daha gelen giden yok valla Maksat Can Kurtarmak gerisi bahane 🥺🥺🥺

Ekli dosyalar

Üst Alt