• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşunun yanağında nodül olması ne demek benim kuşumda var mı

Rusalka

Aktif Üye
Nodül yumru demektir, kitle demektir.
Kuşunuzda herhangi bir anormallik mi gördünüz de böyle bir şey takıldı aklınıza?
Dışarıdan yüzeysel baktığımızda bir anormallik görmedim ben.

Caglaaa

Yeni Üye
Nodül yumru demektir, kitle demektir.
Kuşunuzda herhangi bir anormallik mi gördünüz de böyle bir şey takıldı aklınıza?
Dışarıdan yüzeysel baktığımızda bir anormallik görmedim ben.
Tüye girdiğinde yanakların kafasında tübüller olurmuş yanağında da bir şeye bakılarak tüye girdiği anlaşılırmış okuduğum forumlardan birinde nodül denmişti onun için öyle dedim. Bayadır kafasındaki tübüller var

Caglaaa

Yeni Üye
Ben göremedim tüye yeni girecek ya da tüyden çıkmış olabilir fazla tüy dökülmesi ve kaşıntı mı var acaba
Birkaç hafta önce tüy döküyordu fazlaca kanat ve kuyruk tüylerinden 4 tane falan döktü küçük tüylerinden de döktü ama uzun zaman geçti bundan yine de tüy tübülleri görüyorum kafasında sanki ve kaşınıyor ama artık tüy dökmüyor

Caglaaa

Yeni Üye
Birkaç hafta önce tüy döküyordu fazlaca kanat ve kuyruk tüylerinden 4 tane falan döktü küçük tüylerinden de döktü ama uzun zaman geçti bundan yine de tüy tübülleri görüyorum kafasında sanki ve kaşınıyor ama artık tüy dökmüyor
Şu fotoğrafta daha net sanki bir de ben fazla kilolu olduğundan endişe ediyorum bunun için napabilirim hep açık olan bir kuş kafese de hapsetmiyorum ki hiç kuyruğu falan da öbür kuşumuza göre uzun aslında türü mü farklı diye de düşünmedim değil

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba bizler fotoğraf ve videolarda gördüğümüze yorumlar yapıyoruz bende diğer arkadaşlarıma katılarak bir anormallik göremedim masallah sağlıklı görünüyor 😊