• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşunun tırnağını kesmeli miyim

Sagi

Paylaşımcı
Herkes çok uzun kes diyor ama ben hiç kesmedim. Kesmeli miyim sizce.
Bir de bu aralar elime kur çok yapıyor ve yem bırakıyor ya da kusuyor mu bir tane bazen iki üç. İzin vermeli miyim elime kur yapmasına çünkü yem bırakıyor

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tırnağını kesmeyin. Kur yapıyorsa çokta engel olamazsınız. İmkanınız varsa eş alın.

FaikBaba

Yeni Üye
Tırnağını kesmeyin. Kur yapıyorsa çokta engel olamazsınız. İmkanınız varsa eş alın.
Hocam kacirdigimiz kuş daha yavru olmasına rağmen benim parmagima kusmaya başlamıştı kesin yavru old biliyoruz kızgınlık olamaz ama yine de kizginlik haricinde disi kus veya bir baska kus ihtiyaci mi vardi o zaman

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hocam kacirdigimiz kuş daha yavru olmasına rağmen benim parmagima kusmaya başlamıştı kesin yavru old biliyoruz kızgınlık olamaz ama yine de kizginlik haricinde disi kus veya bir baska kus ihtiyaci mi vardi o zaman
Dört aylık kuşumun daha büyük kardeşi ile çifleşirken gördüm. 🤦🏻‍♀️ Sonuç olarak hormonel bir durum bazen erkende kızışabiliyorlar.

FaikBaba

Yeni Üye
Dört aylık kuşumun daha büyük kardeşi ile çifleşirken gördüm. 🤦🏻‍♀️ Sonuç olarak hormonel bir durum bazen erkende kızışabiliyorlar.
Allah Allah ilk defa duydum bunu yeni birşey daha ogrenmis oldum ☺ Bunlar hep tecrübe işte tesekkur ederim bilgi icin 🙏

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Allah Allah ilk defa duydum bunu yeni birşey daha ogrenmis oldum ☺ Bunlar hep tecrübe işte tesekkur ederim bilgi icin 🙏
Rica ederim ☺

Küçük olması ayrı birde ablası ile bu işi yapması ayrı moral bozucuydu 🤣

FaikBaba

Yeni Üye
Haha 😅 siz sanırım aynı kandan olanları eslestirmeye karşısınız örtmenim neden oldugunu da öğrenebilir miyim yavru sagligi bakimindan mi yoksa etik bi görüş müdür

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Haha 😅 siz sanırım aynı kandan olanları eslestirmeye karşısınız örtmenim neden oldugunu da öğrenebilir miyim yavru sagligi bakimindan mi yoksa etik bi görüş müdür
Genetik olarak hastalıklara açık olduğundan uygun bulmuyorum. Hastalığı gelecek nesillere taşıyıp neslillerinin tükenmesine müsade edemem ☺

FaikBaba

Yeni Üye
Genetik olarak hastalıklara açık olduğundan uygun bulmuyorum. Hastalığı gelecek nesillere taşıyıp neslillerinin tükenmesine müsade edemem ☺
Bilgiler için çok tesekkurler hocam klasik bir yesil alip ondan yola cikarak (aile eslestirmesi falan) rainbow veya o tarzda kuslarim olsun diye dusunmustum hep siz bu kadar dikkat edip ustune dustuyseniz vardir bi bildiginiz bu sevdadan vazgectim ben tekrar tesekkurler ☺🙏

Üst Alt