• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşunun dışkısı

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Hastalık Belirtileri
İshal
Hastalık Belirti Tarihi
1 Mar 2021
Öncelikle merhaba. Kuşu alalı 1.5 ay falan oldu son 2 haftadır dışkısı sulu ve yeşil. 2 haftadır tüy dökümüne girdi. Ek gıda olarak marul ve elma veriyordum. Onları kestim kum ve mineral bloğu var. 15 günde 1 avisolplus vitamin kullanıyorum. Kuş çok hareketli halsizliği ve kilo verimi yok. Banyoyu da hava iyi olduğu zaman yaptırıyordum. Bi kaç gündür pirinç lapası veriyorum. Probiyotiği internetten aldım daha gelmedi. Başka napabilirim:(

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Tüy dökümü ve yediklerine göre normal sayılabilir. Vitamini tüy zamanı haftada 1-2 kez verin. Probiyotik gelince haftada iki kez onu kullanın başka ek gıda vermeyin. Dal darı verebilirsiniz. Tekrar bakalım
Pirinç lapasına devam edeyim mi probiyotik gelene kadar? Sağlık tohumu da gelicekmiş yanında ondan versem bir sakıncası olur mu?

Emre A.

Tutkulu
Tüy dökümü ve yediklerine göre normal sayılabilir. Vitamini tüy zamanı haftada 1-2 kez verin. Probiyotik gelince haftada iki kez onu kullanın başka ek gıda vermeyin. Dal darı verebilirsiniz. Tekrar bakalım
Aynı sorunu bende yaşadım Tüy dökümü zamanı şuanda tüyde hatta Talha hocamın dediklerini uygulayın. Ek gıdayı kesin tohumla beslensin.

Ara ara mı sulu? gece peçete serip sabah dışkıyı atın bence

Üst Alt