• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Genetik Muhabbet kusunu yeni aldım cinsi nedir acaba

Ramize

Yeni Üye
Bugün muhabbet kuşum kaçtı ablam ben uzulmeyeyim diye ona benzer bu kuşu almış bana çok şiddet görmüş aldığı yerde cinsi ve cinsiyeti nedir acaba bide çok şiddetli nefes alıp veriyor

Mert.

Eski Forumcu
Bence erkek

Mert.

Eski Forumcu
Cinsini bilmemde diğer arkadaşlar soyleyecektir de ama eğitilmesi. Sizin eğitim bicimize bağlıdır guvenizi kazandırırsaniz ve onu korkutacak hareketler olmazsa bence eğitilir fotoğrafta da goruldugu gibi elinize geliyor size güveniyor bence. Eğitilir gibi duruyor YouTube eğitim videoları var nasıl yaocaginizi anlatıyor onları uygularsaniz bence egitirir hızlı nefes alıp vermesi eve yeni geldiği icin olabilir

Ramize

Yeni Üye
Cinsini bilmemde diğer arkadaşlar soyleyecektir de ama eğitilmesi. Sizin eğitim bicimize bağlıdır guvenizi kazandırırsaniz ve onu korkutacak hareketler olmazsa bence eğitilir fotoğrafta da goruldugu gibi elinize geliyor size güveniyor bence. Eğitilir gibi duruyor YouTube eğitim videoları var nasıl yaocaginizi anlatıyor onları uygularsaniz bence egitirir hızlı nefes alıp vermesi eve yeni geldiği icin olabilir
Bugün erkek kusum kaçtı beş tane yumurtaları var onların boş mu dolu mu olduğunu bilmiyorum dışı bakabilir mi acaba olurlerse daha çok üzülürüm

Mert.

Eski Forumcu
Tek başına bakan dişiler var ben bunu diğer kuş için soyleyecem hızlı nefes alıp veriyorsa bir videosunu atarsanız uzman arkadaşlar yardım edecektirler

Son düzenleme:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Dişi bakabilir bence. Yemi ve suyu yuvalığa yakın yere koyun. Yuvalığın içine dal darı koyun. Diğer konunuzda boş mu dolu mu olduğunu nasıl anlayacağınız konu paylaşılmış ordan bakabilirsiniz.😊