• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Muhabbet kuşunda Popoda şişlik ve kararma

Tayyibemls

Yeni Üye
Daldarısını verince kuşum kabız olduğunu farkına vardım ama belki yanılıyorumdur diye 3.kez verdikten sonra şişlik başladı büyük ihtimalle kuşum kabız ve sürekli tüylerini kabartıp titretiyor
ilk gün popda şişlik vardı 2.gün kararmaya başladı, zetinyağı popsuna sürüp ağzınada damlattım aralıklı günlerle
çoğunlukla yeşillik vermeye başladım gün geçtikçe iştahı kesilmeye başla ve yeşillik yemeyi bıraktı yemide az yiyordu yemini değiştirme kararı aldım ve yemini yemeye başladı ama hala şiş ve kabarık tüyleri ara arada anüsüne kakası yapışıyor ve temizliyorum kaka yapmakta zorlanıyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dişi mi kuşunuz. Yumurta olabilir mi şişlik. Görsel ekler misiniz?

Tayyibemls

Yeni Üye
Daldarısını verince kuşum kabız olduğunu farkına vardım ama belki yanılıyorumdur diye 3.kez verdikten sonra şişlik başladı büyük ihtimalle kuşum kabız ve sürekli tüylerini kabartıp titretiyor
ilk gün popda şişlik vardı 2.gün kararmaya başladı, zetinyağı popsuna sürüp ağzınada damlattım aralıklı günlerle
çoğunlukla yeşillik vermeye başladım gün geçtikçe iştahı kesilmeye başla ve yeşillik yemeyi bıraktı yemide az yiyordu yemini değiştirme kararı aldım ve yemini yemeye başladı ama hala şiş ve kabarık tüyleri ara arada anüsüne kakası yapışıyor ve temizliyorum kaka yapmakta zorlanıyor
Dişi mi kuşunuz. Yumurta olabilir mi şişlik. Görsel ekler misiniz?
Erkek kuşum

Ekli dosyalar

TarçınTaş

Paylaşımcı
Röntgen çekildi mi bu yakışıklı, çekildiyse paylaşır mısınız lütfen

Üst Alt