• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşunda kuyruk titreme

Tuğçe Gülşah

Yeni Üye
Kuşum badem 2.5 yıldır bizde ve sağlığı, mutluluğu yerinde çok şükür. Neşesi iştahı her şeyi yerinde ama onu bildim bileli kuyruğu titriyor gibi. İnternetten baktığımda hastadır falan yazıyor. 1-2 video linki koydum bakar mısınız lütfen

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ben öyle ciddiye alınacak bir hastalık göremedim sadece tüy döneminde olabilir onun için Vitaminleri ve probiyotik veriniz. Bana da biraz bıdık geldi diyet, spor ve sebzeli beslenme öneririm Tüy döneminde bağışıklığı güçlü tutalım☺ Eğer mümkün ise kafes içinde tünekte yandan bütün olarak göreceğimiz bir video eklerseniz dengesini daha net anlarız

Hakanr000

Paylaşımcı
Eğer kuyruk titremesi sürekli olmuyorsa endişelenecek bir şey yok bence genelde üşüme gibi durumlarda titreme olur diye biliyorum emin olmamakla birlikte bu arada iyi çalışmalar diliyorum
Şehmus hocam gerekeni yazmış geçmiş olsun iyi çalışmalar diliyorum tekrardan

Tuğçe Gülşah

Yeni Üye
Ben öyle ciddiye alınacak bir hastalık göremedim sadece tüy döneminde olabilir onun için Vitaminleri ve probiyotik veriniz. Bana da biraz bıdık geldi diyet, spor ve sebzeli beslenme öneririm Tüy döneminde bağışıklığı güçlü tutalım☺ Eğer mümkün ise kafes içinde tünekte yandan bütün olarak göreceğimiz bir video eklerseniz dengesini daha net anlarız
Badem neredeyse hiç kafesinde durmaz. Çok hareketli hep dışarda sadece uyuması için gece kafese sokuyoruz. Videonun linkini ekledim. Bana sanki bademin hep kuyruğu sallanıyor gibi geliyor. Aldığımız günden beri sanki böyle tam hatırlamıyorum ama

Tuğçe Gülşah

Yeni Üye
Eğer kuyruk titremesi sürekli olmuyorsa endişelenecek bir şey yok bence genelde üşüme gibi durumlarda titreme olur diye biliyorum emin olmamakla birlikte bu arada iyi çalışmalar diliyorum
Şehmus hocam gerekeni yazmış geçmiş olsun iyi çalışmalar diliyorum tekrardan
Teşekkür ederim sağ olun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maşallah sübhanallah pek de yakışıklı 🌸 Bir tık tombik onu da dışarıda gezerek atabilir, rutin takviyelerini eksik etmeyin, dışarıda yürüsün, uçsun bir de sebze verin meyve vermeyin bu süreçte 🙏

Tuğçe Gülşah

Yeni Üye
Maşallah sübhanallah pek de yakışıklı 🌸 Bir tık tombik onu da dışarıda gezerek atabilir, rutin takviyelerini eksik etmeyin, dışarıda yürüsün, uçsun bir de sebze verin meyve vermeyin bu süreçte 🙏
Kuyruk hareketinde bi anormallik yok değil mi? Badem bizim için çok değerli tedirgin oluyoruz hemen

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuyruk hareketinde bi anormallik yok değil mi? Badem bizim için çok değerli tedirgin oluyoruz hemen
Hafif tombikse karaciğer yağlanabilir, büyüyebilir, solunuma baskı yapabilir o nedenle kuyruk biraz sekebilir biraz hareketle ve sebzeyle düzelir 😊

Üst Alt