• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! muhabbet kuşunda ishal sorunu

imd8

Yeni Üye
merhaba , muhabetten kuşunda ara ara tekrar eden ishal sorunu var bir türlü düzelme göstermedi ve bir yere sorduğumda karaciğer rahatsızlığı olabileceği bunun içinde düzenli avicare silybum marianumu önerdi ve bir müddet kullandım ancak devamlı veremedim bi zaman sonra ve bıraktım. şu anda devam etmeye başladı tekrar sorun tedavi hakkında önerisi olan veya bu sorunu yaşamış olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim
Image 2026-01-06 .jpeg
p Image 2026-01-06 .jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
merhaba , muhabetten kuşunda ara ara tekrar eden ishal sorunu var bir türlü düzelme göstermedi ve bir yere sorduğumda karaciğer rahatsızlığı olabileceği bunun içinde düzenli avicare silybum marianumu önerdi ve bir müddet kullandım ancak devamlı veremedim bi zaman sonra ve bıraktım. şu anda devam etmeye başladı tekrar sorun tedavi hakkında önerisi olan veya bu sorunu yaşamış olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 99890
Ekli dosyayı görüntüle 99889
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊geçmiş olsun
Öncelikle kafesi temizleyin lütfen, Zeolit Tozu kullanmalısınız kuşlar için olandan
Mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar mutlaka verin
İshal durumlarında probiyotik bağırsak sistemini güçlendirir

Ekli dosyalar

Üst Alt