• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet Kuşunda Halsizlik

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba son durumu haber vermek istedim. Kuşum biraz daha toparladı. Daha hareketli, kabarık ve uyku halinden çıktı, ötmeye başladı. Patates ve muz yiyor yem yemesi de çoğalacaktır diye düşünüyorum. Kuyruk titremesi ve kanat düşüklüğü yok. Son dışkı örneğini ve kuşun son halini koyayım.
@kriptocuk özel mesajdan yardımcı oldu, @Aslı Ö. Buradan çok yardımcı oldu ilk müdahaleyi onun sayesinde yaptım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Oh maşallah dışkı daha iyi olmuş minik yavrunuz da toparlamış 🙂 daha iyi olacak inşallah böyle güzel haberler hep alalım inşallah 🙏🏻

kriptocuk

Yeni Üye
Merhaba son durumu haber vermek istedim. Kuşum biraz daha toparladı. Daha hareketli, kabarık ve uyku halinden çıktı, ötmeye başladı. Patates ve muz yiyor yem yemesi de çoğalacaktır diye düşünüyorum. Kuyruk titremesi ve kanat düşüklüğü yok. Son dışkı örneğini ve kuşun son halini koyayım.
@kriptocuk özel mesajdan yardımcı oldu, @Aslı Ö. Buradan çok yardımcı oldu ilk müdahaleyi onun sayesinde yaptım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Çok sevindim kuşunuza çok çok geçmiş olsun umarım hiç hasta olmaz hemen de toparlar daha da iyi olur. Ayrıca rica ederim yardımlaşmak her zaman çok güzel :)

Üst Alt