• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşunda Geçmeyen İshal Sorunu

Pars06

Yeni Üye
Bu kuşu biz dışarıdan 5-6 ay öncesinde yakalamıştık.İlk geldiginde çok dikkat etmedim fakat kuşda ciddi bir ishal sorunu var galiba. Ge Oral adlı ilacı suluguna katıp iyileştirmeyide denedim sonuç alamadım. Bu kadar ishal olmasının yüzünden dışarıda çıkartamıyorum,çünkü sürekli ıslak mendille gezmek zorundayım.Nasıl geçirecegim ben bu kuşun ishalini?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşun başka bir sorunu varmı yem yemede sıkıntı nefes alış verişinde vs

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İc Parazit tedavisi uygulayin kuşu dışardan bulduysaniz. Levamizol etken maddeli bir ilaç. Probiyotik temin edip haftada bir kullanın kuş kumu edinin.

Pars06

Yeni Üye
Bu Levamizol dediginiz ilaci nerden bulabilirim? tek başına bu geçirirmi yoksa başka birşeye gerek varmı?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İlk etapta iç parazit yapın kuşa geçmezse farklı yollara başvurulur. Veterinerden alabilirsiniz. Bı siringaya filan doldurup versin.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Nilvermde parazite iyi gelen bir ilaçtır temin edemezsen alternatif olarak değerlendirebilirsin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kontil de iç parazit e iyi geliyor.kusu görebilir miyim? Fotoğraf video ekler misin