• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşunda dışkı değişiklikleri

Semiya

Yeni Üye
Merhaba üç haftadır baktığım kuşum bir haftadır ishal gibi bu bir hafta üç defa probiyotik verdim bir defa sedochol verdim iki gündür temiz su içiyor gıda olarak yemi alıp aspur ve dal darı verdim tüye girmiş başında yeni tüyler çıktı ama sulu dışkı bi türlü geçmiyor https://hizliresim.com/pgcqgo8 gün içindeki dışkıları bu şekilde bazen sadece su dışkılıyor sabit değil kaç gündür sürekli değişken
Alırken kaç aylık sormadık ve kızgınlığa girdi iki gündür elimizde hareketler yapıyo keyfi de yerinde gibi ne yapmak lazım dışkılar normal mi https://hizliresim.com/qlki7fj

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ha git probiyotiği kullanıyorsunuz. Tüye girmiş tüy dönemi dışını formunda değişiklik olabilir.
3-4 aylık civarı kuş. Kızgınlık olduğunu sanmıyorum. O anın videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşın öyle yorumlayalım ☺

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bazı kuşların libidosu yüksek olur erken uyanır. Evet elinize çiftleşme hareketi yapıyor. 🙂 Sağlıksal sorun görünmüyor genel itibariyle. Birkaç gün yem haricî farklı bir şey vermeyin. Meyve sebze gibi. Dışkı formunu değistirmemesi adına. Üç gün üst üste suyu tazeleyerek entrobac verin.

Semiya

Yeni Üye
Ekstra bişey yemiyor bi tek muz yemişti ilk geldiğinde marul vs hiç yemedi sadece yem ve su veriyodum üç gün üst üste entrobac verdim ardından bir gün temiz su verip sedochol verdim iki gündür temiz su veriyorum tekrar probiyotikle devam mı ediyim

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ekstra bişey yemiyor bi tek muz yemişti ilk geldiğinde marul vs hiç yemedi sadece yem ve su veriyodum üç gün üst üste entrobac verdim ardından bir gün temiz su verip sedochol verdim iki gündür temiz su veriyorum tekrar probiyotikle devam mı ediyim
Elinizde yulaf ve aspur varsa yulaf ve aspur ağırlıklı besleyin. Evet üç gün üst üste yarım suluğa mercimek tanesi kadar ekleyip verin.

Semiya

Yeni Üye
Yem vermiyorum üç gündür falan aspur yiyor ondan önce daldarı verdim bi yerde öyle yazmışlar aspur yoktu aspur aldım şimdi onu yiyor sadece
Probiyotige tekrar başlayayım o zaman ben tamamdır

mortsvivants🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye
Yem vermiyorum üç gündür falan aspur yiyor ondan önce daldarı verdim bi yerde öyle yazmışlar aspur yoktu aspur aldım şimdi onu yiyor sadece
Probiyotige tekrar başlayayım o zaman ben tamamdır
Üç gün probiyotik sonrası dışkılarını konu altında yeniden paylaşın.

Üst Alt