• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşuna annesi en fazla kaç ay bakar?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba. Merak ettiğim konu bir muhabbet kuşuna annesi en fazla kaç ay bakar? 3 aylık olduğunu düşündüğüm muhabbet kuşu aldım. Annesinden 1 ay önce ayrıldığı söylendi. Kuşum harika problem yok. Ama merak ettim. Kuş geleli 3 hafta oldu ayrıca onuda belirteyim.

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Normalde 3.5 ile 6 haftalık aralarında yuva dışına çıkmaya başlarlar. Erkek kuşta çıkarabilir. Dişi kuşta çıkarabilir. Lakin yuva dışına delikten bakmıyorsa ve dişi kuş beslemeye devam ediyorsa süre uzayabilir. Dişi kuşun karakter yapısına bağlı bir durum. Annesinden 1 ay önce ayrıldı derken Yuva içinden mi bahsediyorsunuz yoksa kafes içinden mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ana kuzusu yavrular var 😅 karaktere bağlı durumlarda beraber kalabiliyorlar ama genel olarak günü gelince Dayağı yiyip kovulurlar. Bu yüzden iyi takip edilmesi gerekiyor ben her şeyin zamanında yapılmasından yanayım 👍

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Normalde 3.5 ile 6 haftalık aralarında yuva dışına çıkmaya başlarlar. Erkek kuşta çıkarabilir. Dişi kuşta çıkarabilir. Lakin yuva dışına delikten bakmıyorsa ve dişi kuş beslemeye devam ediyorsa süre uzayabilir. Dişi kuşun karakter yapısına bağlı bir durum. Annesinden 1 ay önce ayrıldı derken Yuva içinden mi bahsediyorsunuz yoksa kafes içinden mi?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kafes içinden bahsediyorum.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yeme düştüğü zamn ayirabilirsiniz. Farklı bir kafese.

Üst Alt