• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumuzun neyi var?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Onlarla beraber yaşaması çok güzel ama gittiklerinde aynı şeyleri tekrar yaşamak istemediğimiz için şuan bu fikre uzağız. Ama fikrimiz değişir kendimizi hazır hissedersek aynı renklere sahip bir kuş bakmak güzel olabilir.

Yorum yapan herkese teşekkürler. Allah, baktığınız tüm canlılara uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.
Açıkçası içimden size bir yavru hediye etmek geçmişti. Ama ayvalık-Trabzon arası çok uzak olduğu için cesaret edemedim, size teklif etmeye. Bir de ayvalıktan her yere direk otobüste yok. Kuşun Balıkesir'e gidip oradan Trabzon otobüsüne aktarma yapılması gerekiyor. Gerçi orada aktarmaya yardımcı olacak arkadaş var ama 15 saatlik yol görünüyor. O yüzden cesaret edemedim size teklif etmeye 😔

myk

Yeni Üye
Açıkçası içimden size bir yavru hediye etmek geçmişti. Ama ayvalık-Trabzon arası çok uzak olduğu için cesaret edemedim, size teklif etmeye. Bir de ayvalıktan her yere direk otobüste yok. Kuşun Balıkesir'e gidip oradan Trabzon otobüsüne aktarma yapılması gerekiyor. Gerçi orada aktarmaya yardımcı olacak arkadaş var ama 15 saatlik yol görünüyor. O yüzden cesaret edemedim size teklif etmeye 😔
Hediye etmişsiniz kadar mutlu oldum, ince düşünceniz için çok teşekkür ederim hem henüz böyle bir maceraya hazır değiliz hemde kuşa okadar yolun yorgunluğunu çektirmek istemem. Çok teşekkürler

myk

Yeni Üye
İlk geldiği günler..
Ekli dosyayı görüntüle 43820

Ayağını incittiği için veterinere gidiş...
Ekli dosyayı görüntüle 43821

Çıkmak istediğinde hep ters bakardı...
Ekli dosyayı görüntüle 43822

Ekli dosyayı görüntüle 43823

Biraz psikopatlıkda vardı...
Ekli dosyayı görüntüle 43824

İzmir yolculuğumuz başlıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 43825

Mavi'nin ilk uzun yolculuğu...
Ekli dosyayı görüntüle 43826

Mavi'nin son yolculuğu...
Ekli dosyayı görüntüle 43827

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O acıyı iki kere yaşadım. 😓 Sizi çok iyi anlıyorum. Anılarınızın en güzel yerinde yer edecek 🙏🏻 Başınız sağolsun. 🙏🏻

• Like
Tepkiler: myk

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Huzurla uyusun, basiniz sagolsun cok uzgunum 😔

• Like

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
İlk geldiği günler..
Ekli dosyayı görüntüle 43820

Ayağını incittiği için veterinere gidiş...
Ekli dosyayı görüntüle 43821

Çıkmak istediğinde hep ters bakardı...
Ekli dosyayı görüntüle 43822

Ekli dosyayı görüntüle 43823

Biraz psikopatlıkda vardı...
Ekli dosyayı görüntüle 43824

İzmir yolculuğumuz başlıyor...
Ekli dosyayı görüntüle 43825

Mavi'nin ilk uzun yolculuğu...
Ekli dosyayı görüntüle 43826

Mavi'nin son yolculuğu...
Ekli dosyayı görüntüle 43827
Çok tatlıymış, çok sevilmiş ve çok da iyi bir ailesi olmuş. Bunu yaşayamayan o kadar çok can var ki. Kendi adıma böyle güzel bir hayatı olabildiği için mutlu oldum. Tekrar başınız sal olsun 😥

• Like

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Başınız sağ olsun, ona sahip olabileceği en güzel yuva olmuşsunuz. Sabırlar diliyorum 😔

• Like

myk

Yeni Üye
Petshopda Mavi'yi gözüme kestirmiştim. Adam Mavi'yi içerden çıkardığında bize kanadını gösterdi bi kanadının uçuş tüyleri yoktu ve uçamıyordu. Başka vereyim size dedi ama yok yok o olsun dedik ısrarla. Eve getirdik tüyleri çıktıkça kırılıyordu hiç uçamayacak sandık. Sonra kafesinden çıkartmamaya karar verdik ve bir süre sonra kanadı normale dönünce çıkarttığımızda uçmaya başlamıştı. Onun uçuşu bizi öyle mutlu etmişti ki birbirimize satılmıştır sevinçten.

Şimdi sizdende onun için iyi bir aile olduğumuzu duydukça biraz olsun içimize su serpildi hepinize ilgi alâka ve güzel yorumlarınız için minnettarım.

Kirmizi

Yeni Üye
Geçmişte sizin yaşadığınız aynı şeyleri yaşamış birisi olarak acınızı anlıyorum. Başınız sağ olsun.

• Like
Üst Alt