• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumuzda Ur

mavikus

Yeni Üye
Merhaba. Muhabbet kuşumuz 10 yaşında. 2 3 yıl önce yine aynı problemi yaşamıştık, sırtında büyük bir şişlik çıkmıştı, veterinere götürdüğümüzde çözüm bulamadı uyuşturup alamayacaklarını söylediler. Tedavileri de işe yaramadı. Daha sonra bir kuşçunun yardımıyla ur taşı aldık, ur taşıyla problem geçmişti. Simdi tekrar aynı problemi yaşıyoruz fakat Ur taşı sürdükten sonra şişliği böyle karardı ve biraz kurudu. Geçen seferki gibi düzelmiyor. Ur taşının etkisi geçmiş olabilir mi, taşı yenilemek mi gerekir? Böyle bir problemle karşılaşan var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederiz. De

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Geçmiş olsun. @Şehmus BAKIR ı etiketliyorum,müsat olduğunda yorum yapacaktır. Benim bilgim yok maalesef ur taşı hakkında.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Ur taşı dedikleri ne? Göz taşı kullananlar var ama ben önermem zehirleyebılecek birşey 👍Tümör alınsa bile tekrar zamanla büyüyecek ama cerrahi müdahale kuşu rahatlatıyor

mavikus

Yeni Üye
Ur taşı dedikleri ne? Göz taşı kullananlar var ama ben önermem zehirleyebılecek birşey 👍Tümör alınsa bile tekrar zamanla büyüyecek ama cerrahi müdahale kuşu rahatlatıyor
Göztaşı dediğiniz mavi olan sanırım. Bu o değil, beyaz uzun bir taş. Uru kurutmak için demişlerdi. Maalesef kuşlarla ilgilenen veteriner bulmak çok zor. Yaşı da ileri olduğu için cerrahi müdahaleye yanaşmadılar.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Göztaşı dediğiniz mavi olan sanırım. Bu o değil, beyaz uzun bir taş. Uru kurutmak için demişlerdi. Maalesef kuşlarla ilgilenen veteriner bulmak çok zor. Yaşı da ileri olduğu için cerrahi müdahaleye yanaşmadılar.
Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz.

Üst Alt